[]

Damad olayına ilişkin bir kanıt yokken tamamen sallama bir haber mi?

Eğer böyleyse yanlış yapılıyor




 
dedikodu gibi bir şeydi, kimsenin de haberi yoktu zaten. sonra sözlükteki başlığın içeriği sildirilince bir anda patladı


  • cay koy geliyorum  (22.06.19 16:34:31) 
Size katılıyorum. Liyakatsiz vs. diyoruz ama bu olay bambaşka.


  • güneyli çocuk  (22.06.19 17:24:45) 
Özel değil genel genel!!!!

Din üzerinden oy kazanıyorsan bu tarz dinle alakası olmayan içeriklerin haber değeri vardır. Özel hayat değil kamu yararı ön plandadır. Sadece karısını değil tüm türkiyeyi ilgilendirir.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bi kaç gündür piyasada yoktu. Sebbei buymuş demek. Reis bunu güzel benzetmiş.
  • adwokat  (22.06.19 17:41:21) 
Bir whatsapp konuşmasının ekran görüntüsünden ibaret. O da "şu şu olmuş" diyen birisi o kadar. Zamanında dökülen emailler bile bu kadar abartılmamıştı. Ben aktrollerin işi olduğunu düşünüyorum. Adam harem kursa eyvallah diyecek kitlesi var. Mide bulandırmak istediler kafası çalışan tarafta.


  • windows95  (22.06.19 17:54:04 ~ 17:55:07) 
tamamen dedikodu. seçim yaklaşınca iyice kafayı yedi millet. ne tarafa saldırıcağını bilemiyor iki tarafta.


  • ahada nick  (22.06.19 18:36:46) 
son zamanlarda gordugum en sacma olay. bir kere ortada hicbir sey yok.kaldiki kendini avukat olarak nitelendiren bir twitter canlisinin yazdiklarini gorunce yuh artik dedim. her seyden once toplum olarak sikintiliyiz biz artik buna inaniyorum.


  • debian  (22.06.19 18:54:29) 
kesin sallamasyon,

bu arada damadi sevmem ama diger adi gecen kisiye de haksizlik yapiliyor, dusunsene bir anda adin turkiyenin gundeminde yer buluyor, cok rahatsiz edici

muhtemelen ayni ortamda bulunmuslardir, bunda sorun yok, buradan yuruyerek biri bir yaalan sikiyor ortaya sonra olay buyuyor

@debian bahsettigin avukatin tweetini de fiat turkiye begenmis, ben de ona sasirdim, sen firmasin senin muhalif bir soylemi begenmen nedir? muhtemelen yanlislikla begene bastilar :)
  • exlibris  (22.06.19 19:22:42 ~ 19:25:08) 
@exlibris link atabilir misiniz ?


  • debian  (22.06.19 22:11:28) 
adwokat +1
bunlar tamamen asılsız haberler üzerinden önüne gelene sallarken iyi, aynısı başlarına gelince millet adalet bekçisi kesiliyor. ülkenin koskoca içişleri bakanı imamoğlu tokat attı diye bile isteye, kasıtlı yalan söylerken susanlar kendi başına benzeri bile değil, basit bir dedikodu gelince ayaklanıyor. geçiniz, bu milleti böyle kutuplaştırdılarsa sonuçlarına da katlanacaklar.

basit bir dedikodu dedim çünkü birisi twitter'dan yazmış bişey, tamamen sallamasyon da olabilir. ben de görmemiştim önceki başlığı, mahkeme kararından sonra gördüm. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum, pek umrumda da değil açıkçası. halkını göz göre aldatanlar sıradan bir kadını aldatmışsa da benim için etkisi olmaz. bu boku yiyecek yürek olduğunu da sanmıyorum damatta. ama bunların hiç biri "dedikodu yapmayın" demeyi haklı kılmaz neticede rte'nin de dediği gibi özel konular değil bunlar, hepimizi ilgilendiriyor, ağzı olan da konuşur.
  • Jux  (22.06.19 22:24:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.