Giriş
(3)

Dynamic Disk

maj
Resimde de goruldu uzere, genis arsivlerim icin depo amacli kullandigim 3 adet 250 gb diskim var. bunlardan ikisini temizledim. format atip mp3lerimi, vidlerimi, dosyalarimi duzenleyecegim. Ancak dynamic disk diye bisey var, kime sorduysam bilincli cevap veremedi, serverlarda soyledir boyledir deniy
Resimde de goruldu uzere, genis arsivlerim icin depo amacli kullandigim 3 adet 250 gb diskim var. bunlardan ikisini temizledim. format atip mp3lerimi, vidlerimi, dosyalarimi duzenleyecegim. Ancak dynamic disk diye bisey var, kime sorduysam bilincli cevap veremedi, serverlarda soyledir boyledir deniyor, karisik makaleler var, eksi'de de cok net bilgi yok.

basit sekilde, dynamic disk yaparsam bu 2 diskimi boyum uzar mi, artisi ne olur, eksisi ne olur? saygilar
0
maj
(27.09.07)
linux kuramazsın. yani ben en son sorduğumda öyleydi sonra linux kernel desteklemeye başladıysa bilemem.
0
kofteburger
(27.09.07)
linuxtan erişirsin ama kuramazsın.
0
darknum
(27.09.07)
www.helpwithwindows.com soyle bir yanit buldum, en anlasilabilir olan bu sanirim. bu durumda linux kullanmadigima gore dynamic disk kurmamin bir sakincasini goremiyorum, hatta "flexibility" ve "bilgi guvenligi/saglamligi" acisindan faydalari varmis gibi gozukuyor. is bu sebeplen dynamic disk'e gecis yapayim bari yarin :) ama kotu tecrubeleri olan birileri varsa cok gec olmadan beni durdursun lutfen.
0
🌸maj
(27.09.07)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.