[]

dayanıklı, ucuz kulak içi kulaklık tavsiyesi??

dayanıklı, özellikle kablosu dayanıklı kulaklık bakıyorum. bütçe olarak maksimum 150 lira ayırdım. ses kalitesi vasat olsa da problem değil, dediğim gibi önceliğim dayanıklılık.




 
sennheiser kabloları sağlam oluyor


  • veritaslibertas  (17.06.19 10:46:45) 
seneler once akg y20 almistim, hala da calisiyor ve kullaniyorum. ses kalitesi oldukca tatmin edici, dogal ve dengeli bir ses veriyor. piyasada hala var midir, hala ~80 lira midir bilmiyorum fakat alternatif olarak akg'ye guvenilebilir diye dusunuyorum bu deneyimimden yola cikarak.


  • yasli ateist  (17.06.19 11:10:22) 
ben pahalısını da ucuzunu da hep aynı yerden bozuyorum, jack ve kablonun birleştiği yer zamanla kırılarak temassızlık yapıyor

artık pahalı kulaklık almam, 8-10 ay önce 50 liraya jbl c100 si aldım hala dayanıyor bozulunca tekrar bundan alırım
  • freebird5406_2  (17.06.19 11:43:27) 
freebird, ben de hep oradan bozuyorum. tıpkı senin düşündüğün gibi düşünerek AliExpress'ten baseus'un ucuz bir modelini aldım ve bozulacaksa bu bozulsun dedim fakat o da çok hızlı yıprandı :) şimdi de almışken kaliteli alayım kullanayım diyorum. bu arada c100 ben de kullandım 5-6 ay sonra tek taraf ses vermemeye başladı. yoksa çok memnundum.


  • steven anfield  (17.06.19 12:40:30) 
aliexpreste kablosu değişebilen kulaklıklar var. onlara bakabilirsin.


  • teritori  (17.06.19 13:25:15) 
Bozuluyor diye ucuz almak, yapılması gerekenin tam tersi. Kablosu değişebilen daha kaliteli bir şey alırsan kulaklık bozulmadığı sürece (ki hiç görmedim, cidden hep kablo kırılıyor) ömür boyu bile kullanırsın.

Ben çinden 25 dolarlık bi kulaklık getirtmiştim çok memnunum, şimdi vergi muhabbeti geldi yüzde 20 fazlasını düşün ama bence bir bak.

www.eksiduyuru.com

Şu başlıkta son girdi benim, örnek linkler modeller atmıştım bir göz at bence. Kablosu değişebilen kulaklıklar hep.
  • nhk ni youkosu  (17.06.19 14:02:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.