[]

Dişi kediye erkek maması

Merhaba, veterinerimden her zamanki gibi royal canin 10kg mama alacaktık, yoktu siparişini verdik, geldi ancak erkek maması. Kedim diși. Veteriner sorun olmayacağını, hatta erkek kedi mamalarinin daha besleyici olduğunu söyledi. Bu konuda bilgisi olan var mı? Sorun olur mu?




 
Merhaba,

Bu konuda bilirkişi, yetkili birine benzeyen abimiz ''veteriner''.
Sorun olmayacağını iletmiş, daha besleyici olduğunu açıklamış.
Şimdi, dişi kediniz o mamayı yedikten sonra erkek kediye dönüşmüyorsa, sorun olmaz herhalde?

İyi günler.
  • Beherit  (15.06.19 13:11:34) 
Veteriner kim ki sorun olmayacağını söylüyor??!!!


  • somethinginthewayshemoves  (15.06.19 13:39:22) 
ironiler için teşekkürler. Hayvan besleyen herkes %100 her dediğine güvenilir veteriner bulmanın ne kadar zor olduğunu bilir. Daha önce böyle bir şey yapmış ve zararını görmüş/görmemiş biri varsa diye soruyorum. Zeka dolu yorumları başka duyurulara alalım.


  • thejester  (15.06.19 14:02:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.