[]

doğum sigortası olarak önerileriniz nelerdir

arkadaşlar eşim ile doğum amaçlı kullanmak amacıyla acıbadem sigorta yaptırdık.şuan yenileme aşamasında ama açıkcası bu firmadan biraz huzursuz olduk. zira hem eşimin olduğu ameliyatta gördüğümüz hem çevremizdekilerden duyduğumuz hep en ufak şeyde birşeyleri ekstra ücretli olarak çıkarmaya çalışmaları oldu. bu hususta bizde rahatsızlık yarattı. hamilelik ve doğum sürecinde bu tür olaylar normal mi yoksa bu firmaya has bir durum mu. başka bir sigortaya mı geçmeliyiz veya hastane veya doktor bazlı mı anlaşma yapılmalı. zaten zor bir süreç geçirilecekse her an bunlar bize buradan ne kitleyecek düşüncesi çok hoş olmuyor.




 
Allianz ama hamilelikten 6 ay öncesinde olması lazım diye biliyiroum

çocuk Allianz bebeği oluyor
  • sameidiot  (13.06.19 17:00:29 ~ 17:01:22) 
doğum sigortalarına hamilelikten 6 ila 12 ay öncesinden başlanılması gerekiyor.

allianz evet doğum için çok iyi tavsiye ederim ancak sizin mevcuda devam etmeniz zaruri gibi bence.

axa ve anadolu kullanıyoruz bi sıkıntı yaşamadık tavsiye olarak.
  • jugador  (13.06.19 17:25:05) 
Ben acibadem sigorta ile dogum yaptim calistigim kurum yaptirmisti sigortami.
euroko vardi onceden her kontrolum ayakta tedaviden yedi. Acibadem sigorta ne dogum limitinden ne ayakta tedavi limitinden yedi gebelik ile ilgili tahlil ve muayeneleri ayri bir limiti vardi. Altunizade dogurdum hastanem de guzeldi. Ben olsam acibadem sigortaya devam ederdim.

  • cilekli pasta  (13.06.19 18:00:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.