[]

android tv box?

youtube ve netflix için bu ürün iş görür mü sizce?
www.hepsiburada.com



 
Biraz daha ekleyip Google chromecast almanızı tavsiye ederim.


  • orient blue  (13.06.19 13:46:09) 
2gb ramli makina alma. aliexpress ten sipariş ver. 6-8gb ram, 8 çekirdekli işlemci 32-64gb bir makina al aynı paralara gelir.

Bu alacağın cihazla donma sıkıntıları yaşarsın, fhd videolarda sıkıntı çekersin.
  • kimlanbu  (13.06.19 13:47:40) 
daha önce verdiğim cevabı tekrar edeceğim

Bütçe 1000 TL üstü ise (bkz: Nvidia Shiled Tv)
Bütçe 500 TL civarı ise (bkz: xiaomi mi box s)
  • s man chen  (13.06.19 13:48:49) 
Xiaomi mi box s var. 1 ay olmustur memnunum baya bi ben. Uygun istiyorsan amazon fire tv stick derim.


  • solenkol  (13.06.19 13:56:31) 
youtube - mert temizer


  • psychosocialll  (13.06.19 15:07:04) 
Xiaomi mi box s için konuşuyorum. Öyle alayım Google Play üzerinden her uygulamayı yükleyeyim diye düşünmeyin, bu konuda çok kısıtlı.

Ben anneme aldım, tv uygulamalarından geriye dönük dizileri izlesin diye.
Örneğin Atv'nin uygulaması Google Play'de var ancak diğer kanalların yok. APK olarak bulup kurmanız gerekiyor, onun için de ara bir uygulama yüklemeniz gerekiyor vs. vs.

Benim için hayal kırıklığı oldu. Daha önce aşağıdaki model vardı ve dilediğimiz uygulamayı yükleyebiliyordum.

www.aliexpress.com
  • spadram  (13.06.19 15:22:58) 
Xiaomi mi box s satın aldığımızda tv'den youtube ve netflix izleyebilecek miyiz?
Smart tv'den tek beklentim bu. 32 inchlerde smart tv yok, normal tv alıp Xiaomi mi box s ile youtube izlenir hale getirebilir miyim?

  • liberal  (05.09.19 15:07:30) 
sıkıntısız netflix kullanımı için widevine l1 lisanslı cihaz lazım. bu lisans ise roku, fire, shield gibi popüler markalarla birlikte xiaomide - box s 4k için konuşuyorum diğer modelleri bilmiyorum - mevcut.
diğer cihazlarda oynatır mı derseniz oynatır ancak stabil değil ve netflix bu konuda biraz gıcık. yöntem vs çıkınca hızla engelliyor. apk vb. atıp 480p bile izleyememek gibi bir şey yaşabilirsiniz bu lisansa sahip olmayan cihazlarda dh forumları bunlarla dolu.
youtube ise android olan çaydanlıkta bile çalışır o konuda netflix gibi değil.
  • denek hayatım  (05.09.19 16:01:38) 
@liberal

tv'de hdmi girişi varsa izlersiniz. bu noktada tv sadece monitör görevi görüyor, diğer işlemleri tv box yürütüyor.
Ancak @denek hayatım'ın bahsettiği husus önemli. Yakın zamanda böyle bir sorun oluştu, netflix, çin menşeili çoğu cihazda çalışmıyor. mi box s'te çalışıyor, onu biliyorum.
  • spadram  (05.09.19 16:59:53) 
Bu xiaomi'nin kutusu bilgisayara wifi veya bluetooth ile baglanıyor mu yoksa kablo ile mi baglamak zorunlu?
Şimdiden çok teşekkürler.

  • liberal  (05.09.19 17:28:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.