[]

Yeşil Çay

Selam,
Yeşil çay seviyor musunuz? Hangi markayı tavsiye edersiniz? Sallama olarak tüketilecek demleme imkanı yok.



 
Farklı markaları aldım ama benim için çok fark etmedi açıkcası. Günde 2 bardak içiyorum


  • gazozailacatmauzmani  (13.06.19 10:25:00) 
www.dogadan.com.tr

Efsanedir!
  • ladybird  (13.06.19 10:26:53) 
yeşil çayı seviyorum. sanırım ham olan her türlü yeşilliğe meyilim var. okuldayken yollarda yaprakları ıssırırdım. litrelik ice tea greeni su niyetine içerdim. hatta 2010 yılında tadını değiştirip, şeker oranını azaltmaları bende bir coşku yaratmıştı. evde demleme yaparken de çaykur'un kutu yeşil çayını kullanıyorum.

sallama çay için lipton'un yeşil çayını içerdim ancak bu aralar doğuşun yaseminli yeşil çayı geldi bi yerden, onu içiyorum; başarılı buluyorum.
  • sameidiot  (13.06.19 10:28:28 ~ 10:29:46) 
kutuda satılan, sallama diye tabir ettiğimiz çaylar yeşil çay değil. onlar aromalı "bir şey" ama yeşil çay değil. gerçek yeşil çay sadece aktarlarda bulunur ve kına suyu gibi rezil bir tadı vardır. onlardan alman gerekiyor sağlık için içeceksen. demleme imkanın yoksa da şunu kullanabilirsin sallamadan 10 kat iyidir: urun.n11.com


  • yazar yazmaz yazan yazar  (13.06.19 11:19:43) 
Pek severim. Aktarlardan tomurcuk şeklinde olanlardan alıyorum. Bana göre tadı gayet güzel, rezil falan değil.


  • mekaniker  (13.06.19 11:32:34) 
Adaçayı, rezene, zerdeçal ya da şöyle söyleyeyim hangi otları istiyorsanız sıcak suyun içine atıp 5 dakika bardakta demlenmesini bekleyip içebilirsiniz bence. French press bardak alıp da demlersiniz. Hiç hazıra gerek yok. İş yerinde, okulda nerede içecekseniz size yük olmaz diye düşünüyorum. Hazırların tadı tuzu yok.


  • uzaykonsolosu  (13.06.19 13:05:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.