[]

Tek basina konsere gitmek

LP konserine tek gidecegim, oncesinde hep arakdas grubuyla gidiyordum konserlere, yalniz gitmek nasil bir his? Cok mu sap gibi kaliniyor?

Tek basina gittiginiz konserlerde daha cok eglendiginiz oldu mu?


 
"Daha çok" eğlenme meselesi tamamen o anki ortamla ve ruh haliyle alakalı.
Gayet güzel geçiyor bunu çok kafanıza takmayın.

  • mutekebbir  (12.06.19 08:51:06) 
müziğe daha güzel odaklanıyorsun, mis gibi oluyor.


  • teritori  (12.06.19 09:13:42) 
çok sevdiğim grupların konserlerine benim kadar seven biri yoksa yalnız gidiyorum, bitch don't kill my vibe diyesim geliyor yoksa.
ama öyle çok ölmediğim, şarkılarına eşlik edemeyeceğim ve sahnesi çok iyi olmayan gruplara yalnız gitmeyi tercih etmiyorum ayakta konserse. maçka'da falansa kenara köşeye oturup izleyip takılabiliyorsun ama zorlu'da falan o ortamda yalnız kalmayı sevmiyorum.

son soruna cevap; mesela red hot chili peppers konserinde tek başıma inanılmaz eğlenmiştim çünkü herrr şarkıya çılgınca eşlik etmiştim.
  • Jux  (12.06.19 09:29:17) 
Gayet güzel +1

bu Kadar bagimli olmayin millete. kendi basiniza ayakta durmayi, eglenmeyi, hayattan keyif almayi ogrenin.
  • JohnOakley  (12.06.19 09:34:43) 
Sinema ve konsere yalnız gidemeyenleri anlamıyorum zaten. Yanındakiyle işin yok ki o esnada. Sahneyi izlemeye gideceksin oraya. Ne yapacaksın arkadaşı?


  • synesthesia  (12.06.19 09:56:26) 
zamanında metallica konserine tek giden biri olarak on numara 5 yıldız bir hareket diyebilirim


  • hlt1985  (12.06.19 10:53:37) 
En son gittiğim konserde yalnızdım ve çok eğlendim ama bunda şarkılara eşlik edebilmemin etkisi büyük. Biriyle gidince de konser başladığında sahneye odaklandığınızı farz edersek çok da etkilemiyor yalnız olmak aslında. Yalnız, konser başlamadan evvelki dakikalar biraz bahsettiğiniz sap kalma olayı oluyor bence ama dert edilecek bir şey değil, biraz dışadönük biriyseniz sizin gibi yalnız insanlarla tanışma şansınız oluyor hatta.


  • pike  (12.06.19 13:05:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.