[]

İkametgah taşıma

Selam
Geçen hafta İstanbul içinde bir ilçeden başka bir ilçeye taşındık. 23 Haziran seçimlerinde oy vermeyle ilgili bir saçmalık yaşamamak adına ikametgahı seçim sonrasına kadar aktarmayayım diyordum ama geç bildirim cezası yiyebilirim böyle olunca da.
İkametgahı aktarsak seçmen listeleriyle ilgili problem olur mu sizce?


 
Geç bildirimin cezası 50 lira. Ayrıca siz soylemezseniz görevli ne bilecek, yeni taşındım dersiniz.


  • elorelia  (31.05.19 12:02:24) 
yeni tarihli faturayla gidince geç bildirim cezası vermiyolar ya.


  • nilmiye  (31.05.19 12:04:04) 
bosatmis oldugun eski adrese yeni biri gelip faturalardan her hangi birini uzerine alirsa sorun yasarsin.
yok eger boyle bir durum olmazsa memura yeni tasindim dersin.
aynisi yasadim ordan biliyorum.

50 lira kimine gore az ama niye veresin?
  • portakal agacindaki vitamin  (31.05.19 15:04:41) 
ben 1 nisan'da ikametgahı değiştirdim, seçimde listeler değişmediği için eski yerde kullanıcam. şimdi ikametgahı taşıman problem olmaz bence.


  • lalu  (31.05.19 15:26:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.