[]

sorunum ne ki :(

merhabalar... 24 yaşında kadın kişisiyim. şu ana kadar hiç doğru düzgün bir ilişkim olmadı. sadece 1 tane buluşmalı ilişkim oldu onda da sağlıksız bir ilişki yaşadım. yalnız hissediyorum. çok dışarı cıkmayan bir insandım iyice yalnızlığıma gömüldüm. iyi bir işim iyi bir ailem var. tek yaşam kaynağım onlar. sahip olduğum şeyler için minnettarım. arkadaşlarım var ama buluşmuyorum pek. yıllardır böyleyim. kendimi bildim bileli yalnızım. bazen geceleri ağlarım. alıştım artık. kimseye de anlatamıyorum şımarıklık sanıyorlar çünkü. ya da ciddiye alınmaz. alkol alıyorum bazen geceleri ağlamayıp direkt uyumak için. ne yapmamı önerirsiniz... benim gibi olan var mı?




 
Aglamalarinizin sebebi, hic iliskiniz olmayisi mi? Yoksa olmama sebebi olarak kendinize yonelttiginiz seyler mi? Kendinizi begenmiyor veya degersiz hissediyor olabilir misiniz?

Oyleyse ilk olarak bir iliski degil de iyilesme surecine ihtiyaciniz var sanki.
  • belki lazim olur  (17.05.19 22:37:45) 
İlişkinin olmamasını sorun etme. Sağlıksız ilişkilerin olacağına olmasın daha iyi. Ama keyif alacağın aktiviteler bul kendine. Hobi edin. Uyuşmak için alkol alma. Zamanla ortak zevklerinin olduğu kişilerle çevre de yaparsın sevgili de.


  • mekaniker  (17.05.19 22:44:11) 
24 yaşına dek ilişkin olmaması gayet normal. Ben 27 yaşındaydım ilk flörtümde . Aklım olsa onla da çıkmazmışım
Sadece arkadaş edin kızlı erkekli.
Hobi kursları iyidir
  • photo85  (17.05.19 22:56:36) 
Herkesin en kafa dengi bulduğu bir arkadaşı vardır. Onunla daha samimi ol. Havadan sudan da olsa konuş mesaj at. İçkiyi evde değil mekanda arkadaşınla iç evde içmek bulanıklaştırıyor kafayı. Dışarda daha çok buluşun. Etkileşim olur grup büyür sosyal ortamını aktifleşir, kendini daha az dinlersin. Bakarsın biri de çıkar karşına.


  • heidi'nin dedesi  (17.05.19 22:57:52) 
Ortada bi sorun yok ama ilişki yapsana. Doğru düzgün biri illa ki vardır yanında yörende


  • (s)AINT  (17.05.19 22:58:54) 
kafa dengi, es veya sevgilisiz de yasanabilir bu hayat. bulmak zorunda degilsiniz. boyle bir zorunluluk yok. kendi ile yasayip mutlu mesut gecinen insanlar var.

es sevgili isini bosverin. kendi kendine yetebilirsin.
  • Leonardo~Da~Vinci  (17.05.19 23:55:03) 
Kronik depresyon doktora gidin.


  • hayvan gibi yazar  (18.05.19 01:24:21) 
Güzel değilsin demek.

Aynı yaş ve aynı durum bende de mevcut fakat erkeğim. Sorunun tipsizlikten kaynaklandığını anladım.
  • Elduinnnn  (18.05.19 01:31:13) 
Türkiye ilişkiler açısından sorunlu bir ülke.

Tavsiyem, Özgüvenli ol. Düzenli duş al. Dişlerini fırçala. Sporunu güzel yap. Dışarı çık insanlarla konuş. Gülümsemeyi unutma.

Fiziksel ve zihinsel olarak sağlıklı ve kendini seven kendine değer veren bir duruma gelin. Ve sosyalleşin. Dışarı çıkın. Ortamlarda bulunun. Hobi sahibi olun.
  • JohnOakley  (18.05.19 08:47:42) 
Yaaa allaaaam öyle oturup ağlamayın gözünüzde büyütüp, eziyet etmeyin kendinize boşuna:(

Yeni bir hobiyle yeni ortam yapmaya, eski arkadaşları arayıp buluşmaya, tatil planları yapmaya bakar.. kimse 7/24 kalabalık ortamlarda çılgın partilerde eğlenmiyor ki zaten.. haftada 1-2 anca görüşebiliyorsun arkadaşlarla..

Kapatmayın kendinizi eve, gezin dolaşın, tek başına bile olsanız, ki ben mesela en çok başımı alıp yalnız takılmayı severim, yeni insanlarla tanışmaya açık olun

En güzel, en genç, keyifli zamanlarınız.. kıymetini bilin:)
  • lambada  (18.05.19 17:47:11) 
senin gibiyim. hatta sanırım daha kötü durumdayım. okula yeni başladım sayılır, işim falan yok yani 3-4 sene daha sığır gibi yaşayacağım, sonrasında da işim olur mu ondan bile emin değilim. sevgilim, ilişkim olmadı değil ama büyük bölümü internet üzerindendi ve açıkçası yüz yüze çok fazla vakit geçiremedim kimseyle. baktığın zaman evet ilişkim oldu, yüz yüze tanıştığım ve sevgili olmasak da biraz ilerlettiğim kişiler de oldu ama "sen internette düzgün duruyosun, normalde farklısın" hissiyatı her zaman mevcut. güvenmekte, sevildiğimi ya da takdir edildiğimi hissetmekte, daha doğrusu bunlara inanmakta zorlanıyorum.

önerim yok ama en azından kendi durumumu paylaşayım: ben genel olarak kendi hayatıma odaklanmaya çalışıyorum. onunla ilgili olarak düzeltip yoluna koymam gereken çok şey var. o açıdan "neden yalnızım" diyemiyorum pek, çünkü herhangi bir insanın uzun vadede bana katlanması ve benimle mutlu olması için hiçbir sebep görmüyorum kendi sorunlarımı çözüp hayatımı yoluna koyana kadar.

bi' de şu yaşıma kadar gördüğüm bir şey var: bu işler genelde hep beklemediğin bir anda oluyor. neblim 8 ay boyunca "niye kimse yok etrafımda?" diye düşünüp üzülüyorsun, kafanda kuruyorsun. sonra vazgeçiyorsun. "neyse ne yav bana ne" deyip işine bakıyorsun. biriyle tanışıyorsun. birlikte olma ihtimaliniz aklının ucundan bile geçmiyor, öyle önemsiz birisi. iki ay sonra bi' bakmışsn hoooop deli gibi aşıksınız. benim hemen hemen tüm tecrübelerim bu şekilde gerçekleşti. biraz ona güveniyorum. olur da kaderim "e şanslarının hepsini kullandın zaten, her 2-3 yılda bir yeni sevgili mi çıkarcaz önüne" derse de nabalım artık adapte olacağız bi' şekilde. her insan sevmek, sevilmek, sevişmek falan istiyor ama olmayan şeyler yüzünden enerjimi düşürmek de istemiyorum açıkçası. yiğit özgür karikatüründeki gibi, "yolunuz adapazarı'na düşerse elimizden geldiğince zkmeye çalışırız" deyip geçmek lazım.
  • der meister  (18.05.19 17:57:56) 
@jesus ismin k ile başlasa ve doktor olsan ne işin var burda diyeceğim. tıpkının aynısı bir tanıdığım var çünkü. kendisi doktor olduğu için egolu birde. bütün hastane dışlamış durumd açünkü uyumsuz. mesela ben arada takılırım kızım işin düşmese yazmıyorsun diye. fakat kimseye yazıp etmez uyumsuz çünkü. selam vermeden nasılsın demeden bir şeyler ister bir kaç gece ağlama krizine girmişken yakaladım içmiş kafa guzel ben nıye boyleyım ya dıye ağlıyor falan ama ayılınca gene aynı kafa.


  • hayvan gibi yazar  (16.09.19 02:56:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.