[]

Surucu kursu secerken dikkat edilecek bir sey var mi?

Artik surucu kurslarinda taban fiyat mi var? Yani gidip en ucuzunu aramanin falan alemi yok mu? Dikkat edilmesi gereken sizi oyuna getirdikleri bir seyler oluyor mu (ek masraflar falan)?

Simdi bir ehliyet almanin maliyeti 3000 liraya yakin her seyle beraber dogru mudur? Surucu kursu olmadan olmuyor di mi? Teste ve direksiyona kendi imkanlarimla hazirlanamiyorum yani...


 
sürücü kursu olmadan olmuyor.

taban fiyatı var ama taban fiyatın altına iniyorlar. pazarlık yapın. 2300-2400 tl gibi bir rakama geliyor ilk seferde geçersiniz tüm sınavları.

Elektronik Sınav Ücreti - Test Sınav : 80 TL
Direksiyon Sınav Ücreti: 110 TL
Sağlık Raporu: 35-50 TL
B Sınıfı Surucu Belgesi Masrafı: 810 TL

kurs ücreti şehirden şehire değişiyor.

en önemli şey direksiyon dersi olarak 14 saat hakkınız var b sınıfı için. bunun veriliyor olmasına dikkat edin.
  • jugador  (17.05.19 17:53:17) 
yani bu surucu kursu ucretinin icinde 14 saat birebir araba icinde direksiyon dersi hakkim var dogru mudur? cok tesekkurler.


  • elseif  (17.05.19 19:14:37) 
İzmir’de sadece kursa 1200 liraya yazıldık . Diğer ücretler , harçlar sabit zaten


  • Melange  (18.05.19 10:31:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.