[]

Kedi evde yalnız kalır mı?

7 aylık bir kedim var daha önce evde 1 günden fazla yalnız kalmadı hiç. 2,5 günlüğüne kısa bir seyahate gitmem gerekiyor. Kafeste kedi misafir eden pansiyonlara bırakmak istemiyorum açıkçası. Yanımda götürsem kediye işkence olacak. Eve gelip kontrol edebilecek birilerini bulabilir miyim bilmiyorum o tarihlerde. Hoş eve gelen biri olsa da benim inanılmaz aklım kalır (cam açık kaldı mı vs gibi) . Kedi konusunda tecrübeli olanlara soruyorum, bol bol mama ve su bıraksam sizce 2,5 gün kendi kendine idare edebilir mi kedişim?




 
rahat kalır. yemini mamasını oyuncağını koyun yeterli.


  • veritaslibertas  (17.05.19 10:57:02) 
ediyolar ama gelince felaket kokar yani.


  • halkların çay partisi  (17.05.19 10:57:51) 
@halkların.. koku cok dert değil yeter ki kendisinin huzuru mümkün oldugunca bozulmasın. İki tuvalet koyarım bu konu onun için de sıkıntı olmaz. dediğim gibi koku, evin dagılması vs hiç problem değil.


  • patlamis misir  (17.05.19 11:00:39) 
yemini suyunu koyduktan sonra ve hava girişi için bir pencere olduktan sonra pek dert etmez kendi kendine eğlenebilir. pencereden düşmemesine dikkat etmelisin ama.


  • winston  (17.05.19 11:34:59) 
ya elektrik kablolarını ısıracağı tutarsa?

ne zaman evde bi hayvan bıraksam aklıma hep bu konu geliyor da. belirteyim dedim.
  • Fodera  (17.05.19 11:40:01 ~ 11:43:56) 
@Fodera , erişebileceği bir yerde prize baglı elektrik kabloları yok. Gündüz de bütün gün evde yalnız kaldığı için buna dikkat ediyorum zaten halihazırda.


  • patlamis misir  (17.05.19 11:43:38) 
2,5 günde koku sorununuz olmaz. gitmeden önce kum kabını temizlemiş olun.ben seyahate gideceğim zaman temiz kum koyuyorum komple. mamasını, suyunu farklı yerlere bol bol koyun. kapların birini devirirse susuz kalmasın. oyuncaklarını da etrafa koyun, sıkılırsa oynar. yutacağı, devireceği objeleri kaldırdığınızdan emin olun. benimki gibi raylı dolapları açıp içine girme huyu varsa kapıları bantlayın :) 2,5 gün tek başına rahat rahat kalır. merak etmeyin, kafasını dinlemiş olur çocuk:)


  • boyalı kuş  (17.05.19 11:49:24) 
Ay hiçbir şey olmaz 2,5 günde. Yemini suyunu 2 alternatif yere koyun. Özellikle suyu koyduğunuz kap devrilebilecek gibi olmasın. Kapıyı-bacayı kontrol edin. Kapıların arasına ağırlık koyun ki kendisini bir odaya kapatmasın. O kadar. Benim kedicikler her sen 10 gün yalnız kalıyorlar. Dönüşte paparayı yiyoruz, olacak o kadar.


  • SiyamkedisiZorro  (17.05.19 13:07:21) 
Biz geçen sene 3 gün gitmiştik. Bi sürü su mama koyduk eve. Eve geldiğimizde koyduğumuz mamanın %3'ünü bile yememişti. Fark etmemiş bile yokluğumuzu. Ama evde belki şu şekil şarkı söylemiştir.

www.youtube.com
  • matilda  (17.05.19 13:49:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.