[]

bluetooth kulaklık önerisi

hocam merhaba, bir arkadaşım bluetooth kulaklık almak istiyor ama hiçbir fikri yok, benim de yok. önerisi olan var mıdır? aliexpressten falan alan hele?




 
soundpeats q29 aldım iki tane 100 tlye, tanesi 50 tlye geldi yani. malzeme kalitesi dışında hiçbir sorunu yok mis gibi kulaklık, hi-fi derecesinde ses çalıyor resmen, kulağa da tam oturuyor. bunun abisi var qcy aynı modeli üretiyor o daha kaliteli malzeme olarak hem şarjı da fazla. bunun saati 4 saatcik dayanıyor sadece ama iş görüyor.


  • dismainpula  (15.05.19 10:38:58) 
fiyat aralığı nedir? kalite/tasarım beklentisi nedir? kafa üstü mü kulak içi mi istiyor? 100 TL ile 2000 TL arası değişen bir şeyden bahsediyoruz.


  • insan opusen hayvandir  (15.05.19 10:40:38 ~ 10:40:51) 
fiyat aralığı sanırım 800 tl'ye kadar. kafa üstü ya da kulak içi farketmez. açıkçası ses kalitesi dışında bir beklenti de yok.


  • aelfinn  (15.05.19 10:57:52) 
kardeş 800 lira diyip hiçbir beklentinin olmaması nedir? nasıl bi tüketicisin sen. al parayı bana ne verirsen ver diyorsun :) biraz araştır bazı modelleri, özellik vs öğren de ona göre kafanda bişiler belirsin ona göre bakarsın


  • washe  (15.05.19 13:48:14) 
şu çok güzel bir kulaklık. malzeme kalitesinden sesine kadar. tek eksisi mikrofonu berbat. telefon görüşmesi yapmayı planlamıyorsanız bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklıklardan bir tanesi.

www.amazon.co.uk

www.aliexpress.com
  • givemesomesubstance  (15.05.19 13:58:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.