[]

Takviye tozlar hakkında bilgisi olan?

Merhaba 4-5 aydır spora gidiyorum ama kilo alma sıkıntım var, boyum 183-184kilom 65-66 şimdi mevcut yağları yakarak kas kazandım ama bir yere kadar daha kalıplanmak ve ideal kiloya ulaşmak istiyorum, toz olarak ne önerirsiniz?




 
gainer alabilirsin. ama demek ki yeterince beslenmiyorsun. yağ mı yakacaksın hacim mi kazanacaksın ona karar verip ona göre beslenirsen kilo alabilirsin bence takviyesiz, dediğim gibi büyük ihtimalle yetersiz besleniyorsun.

edit: 184 boya kilon çok düşük, yağ yakmaktan ziyada hacim kazanmaya bak bence.
  • veritaslibertas  (13.05.19 08:52:15 ~ 08:52:43) 
hocam sakın dahliyeye gidip tetkikleri yaptırma, toz moz ama cidden şakası yok. kendim ve birçok arkadaşım tecrübe ederek söylüyoruz bunu.


  • dismainpula  (13.05.19 08:55:41) 
yaptırmadan alma* yazacaktım mobilden düzeltemiyorum.


  • dismainpula  (13.05.19 08:59:26) 
@dismainpula tam olarak anlayamadım, biraz daha açıkladı mısın?


  • aretwoane  (13.05.19 08:59:30) 
kan değerlerim ve günlük diyetim zaten çok yeterliydi, ben üstüne recovery kısalsın diye spordan sonra protein tozu içiyordum, mide-bağırsak problemleri başladı, sonra uslanmadım kreatine başladım; bu sefer de böbrekler gitti, çişimi tutamaz hale geldim. sonra hepsini bıraktım performansım iki katına çıktı ama mide-bağırsak problemleri hala devam ediyor.

düşünsene vücut geliştiricem diyw günde 5 öğün yiyorsun üstüne pro-bcaa artık her neyse içiyorsun, iç organlar hiç dinlenme fırsatı bulamıyor. brain fogda cabası.

kapitalizme hizmet ediyorsun bir nevi, insanın “doyumsuzluk” içgüdüsünü kullanıyorlar.
  • dismainpula  (13.05.19 09:05:59) 
Öncelikle bunlar mucize ürünler değil. Sizi istediğiniz kiloya getiremezler, sadece yardımcı olabilirler. Zaten adı üstünde takviye.
Yani siz yeterli kaloriyi almadığınız sürece bu ürünler sizi yükseltmez. Ayrıca gainer tavsiyelerine kulan asmayın. Rafine şeker basıyorlar içine, çok kullanırsanız vücuda zarar verirsiniz.
Bu ürünlerin amacı eksiklikleri tamamlamak. Ama siz yemeniz gerekenin yarısını yiyorsanız bu ürünler size pek bir şey yapamaz.
Böyle şeylerden ümit beklemek yerine yeme miktarınızı artırmalısınız, başka türlü çok zor.

Bu arada kardiyo yapmayın madem kilonuz düşük, sizin derdiniz yağ yakmak olmamalı. Kas kütlenizi artırmalısınız.
Ayrıntılı bilgi isterseniz yazın fakat hem kardiyo yapıp hem az yiyerek yerinizde sayarsınız.
  • filipis  (13.05.19 11:39:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.