[]

Ses dosyası olusturamiyorum

Anne seviyesinde teknoloji cahiliyim. Hiçbir teknik terime hakim değilim. Bir ses kaydı yapıp bunu link olarak kopyalayıp birine yollamak istiyorum.kaydi da yüklemeyi de telefondan yapabilirim.telefon Xiaomi. Vocaroo da denedim beceremedim var mıdır basit bir yolu.once kaydı yapıp yükleyip link olusturabilecegim bir site ya da yöntem. Bir de 15 dklik falan bir kayıt yapmak istiyorum mümkün mü acaba? Yardımcı olacak arkadaşa çok minnettar kalicam.




 
soundcloud.com


  • jugador  (09.05.19 12:01:24) 
@jugador bir site ismiyle halledebilseydim keşke. Ben gerçekten yardımcı olabilecek bir yöntem rica ediyorum.


  • zargana75  (09.05.19 12:07:49) 
zargana
telefonun tus kilidini ac
araclar da
ses kaydedici var
ona tıkla
izinleri ver
kayıt tusuna bas
bitirince durdur a bas
kayıtlar tusuna bas
ilgili kaydı paylas de
whatsapp ı sec
gonder
  • kingcyrax  (09.05.19 13:50:47) 
Arkadaşlar whatsaptan ya da maille gönderme şansım yok.hizliresim linki gibi linke ihtiyacım var.


  • zargana75  (09.05.19 15:28:51) 
youtube a yukle video olarak at, duvara kamerayi cevir, ne ses dosyasi calacaskan cal, boylece cok ekstra bir program yuklememis olursun, nasil olsa youtbe hesabin vardir diye tahmin ettim, sadece ayarlardan public olmasin, veya cok ozel bisey degilse olsun, sonra silersin.


  • mavicorap  (09.05.19 20:46:04) 
telefonun kendi kayıt programıyla kaydet. google drive kur telefona. paylaşıp google drive'a at. sonra oradan link'i istediğin adama gönder.


  • alperz  (12.05.19 09:05:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.