[]

bose quietcomfort 25 vs quietcomfort 35 ii

selamlar,

qc25 - 180 euro
qc35 ii - 280 euro

bunları kullanan (tercihen ikisini de kullanıp karşılaştırmış olan) kişiler var mıdır değer mi 100 euro ekstra vermeye?
şu an kulaklığım var ama noise cancelling benim için önemli zira beni son zamanlarda ofis sıkıntıları duyurularımdan bilen varsa nedenini de biliyordur.

bu aradaki 100 eurodan tasarruf etmeli mi yoksa zubam diye qc35ii mi almalı?

 
noise cancelling diyorsan qc35 ii alacaksın ya da benim gibi sennheiser pxc 550.


  • washe  (07.05.19 16:32:50) 
qc25 kullaniyorum iki yildir. cok fazla ucak yolculugu yaptigim icin almistim sifir ses var, noise cancelling icin gayet iyi. yakin tarihte arkadasima da qc35 ii aldik ses kalitesi ya da noise cancelling acisindan bir fark goremedik.

ben ucak ve de ofis disinda kullanmadigim icin kablolu olup olmamasina deger vermiyorum sokakta kafanizda onla dolasacaksaniz kablosuz daha iyi tabi ki.
  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (07.05.19 20:42:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.