[]

Sadece İBB seçiminin iptal edilmesi?

Şimdi karara neden olan akp itirazına bakıyorum da bu sandık kurulları aynı zarfa attığımız ilçe belediye ve il meclisi pusulalarında görev almadı mı birader? Neye dayanarak sadece İBB seçimleri iptal oluyor da diğer ikisi geçerliliğini koruyor?

Mantık vs aramıyorum zaten bu saçma sapan ülkede de en azından hangi kılıfa uydurdular merak ediyorum.

Edit: ekşide başlık açmışlar ama sağlıklı bir bilgiden ziyade yukarıdakı serzenişimin bir sürü değişik versiyonu var başlıkta.

 
ortada bir itiraz yok. kanunen itiraz olmasa bile ysk il geneli seçimleri iptal edebilir. ancak böyle bir zorunluluğu yok. uyduracakları kılıf bu, akp ve mhp büyükşehir belediye seçimlerinin iptali için başvuruda bulundu, ysk da ilgili başvuruyu iptal etti. ilçe belediye ve il meclisi ile ilgili bir itiraz yok. (b.çekmece ve maltepe hariç)


  • ack3000  (06.05.19 22:08:04) 
eğer ilçeler de iptal edilseydi, tüm türkiyede itirazlar olacak ve tüm türkiye seçimleri iptal edilebilirdi. ondan karışık bir karar yazıp kimsenin anlayamayacağı şekilde karar yazmışlar. kanunen bir geçerlilikte yok sebep şu büyük şehir oy pusulaları bazı zarflarda eksikti.


  • mikahakkinen  (07.05.19 08:55:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.