[]

Genel olarak hiçbir şeyi kafaya takmayan,"gamsız" denilen kişiler

Bunu nasıl başarıyorsunuz?hiç kimseyi ve hiçbir şeyi kafaya takmamayı?




 
Günde 10 mg brintellix alarak.


  • (s)AINT  (01.05.19 16:58:10) 
özel bir şey yapmıyorum. bencilim, ondan olabilir.


  • pati  (01.05.19 16:59:50) 
Bu biraz doğuştan biraz da büyüdüğün ortama göre şekillenen bir durum. Ben tamamiyle gamsız değilim ama gamsız tarafa daha yakınım. :) Takınca düzelmeyen şeyler umrumda olmuyor. Kendi halinde rayını buluyor. Öyle.


  • mekaniker  (01.05.19 17:00:01) 
bir insan gamsız değilse gamsız olması çok zor. yani kişinin karakterinde olan bir şey bu, sonradan olan bir şey değil.


  • tabirimekruh  (01.05.19 17:12:23) 
bunun en ideali degistremeyecegimiz seyleri kafaya takmamak. bence bu ogrenbilebilen bir sey ve bu insanlar gamsiz degiller aslinda, akillilar sanirim. bir de biz sadece kendimizden sorumluyuz, kirici olmadigimiz surece baskalarinin bunu nasil algiladigi konusunda bize sorumluluk dusmuyor, bunu da unutup kendimizi heba etmemek lazim.


  • songforsomeone  (01.05.19 17:38:40) 
aşmış bir insan oldugumdan olabilir


  • dafuq  (01.05.19 19:08:36) 
Genetik olabilir, küçükken her şeyi takardım, ergenlikten sonra tam tersi olarak gelişti. Onlarca fırsatı sadece o anda istemiyor olduğumdan teptim. Sonra da gram pişmanlık duymadım. Bana göre böyle olması gerekiyor çünkü. Hayata bir kere geliyoruz. Onu da biz kontrol etmeyecek isek çok saçma olur.


  • habarbey  (01.05.19 19:17:53) 
bu bence hayatta bir sürü şeyi tecrübe etmekle alakalı, kendiliğinden oluşmuyor. kafaya takılan şeylerin üzerinden belli süreler geçtikten sonra aslında ne kadar önemsiz olduğunu veya kafaya taksanız da takmasanız da bişeyleri değiştiremiyor olduğunuzun farkına varıyorsunuz. böyle böyle filtrelemeye başlıyorsunuz bişeyleri. bu da bi yerden sonra amaaan olacağına varır işte herşey napalım modunu getiriyor.


  • taurina  (01.05.19 19:17:54) 
bu adam benim babam. 10 yaşında da aynıymış 53une geldi hala aynı.
Sonradan olabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum o yüzden.

  • damla sakızlı dondurma  (01.05.19 20:12:10) 
öncelik bencillik ve kafanın düzgün çalışmasında, üstüne de tembelligi ekliyiyoruz tamam oluyor. bakış açımızda espirili bir yön hep vardır. özet olarak merak etmiyoruz. bence en güzel tanım budur.


  • hasmetizm 2046  (02.05.19 12:36:50) 
bazı insanllar teflondan oluyor. Hiç birşey yapışmıyor...


  • SiyamkedisiZorro  (02.05.19 13:11:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.