[]

Başlangıç bisikleti önerisi

Bisiklet sporuyla uğraşmak istiyorum. Bisiklet sürmeyi seviyorum ve spor yapmak istiyorum. Kendime uygun bir spor olduğunu düşünüyorum. Ama profesyonel anlamda bisikletlerle ilgili pek bir bilgim yok. Burada da biliyorum bisikletten anlayan dostlar var. Sorum onlara.

Nasıl bir bisikletle başlamak gerekir? Nelere dikkat etmeliyim? İlk başta nelerden feragat edebilirim? İstanbul'da şehir içinde kullanacağım. Evde bir köşeye koyacağım bisikleti. 1 kat merdiven çıkaracağım. Forumlardan falan okuduğum kadarıyla bunlar da önemli. O yüzden bu bilgileri de eklemek istedim. Onun dışında 86 kiloyum, boyum 180cm.

Bisiklete en fazla 1500 TL vermek isterim. Ama büyük bir fark yaratacaksa 2000 TL'ye kadar çıkarım. Ek olarak ne gibi aksesuarlar şart. Kask şart bu tamam. Ama eminim bilmediğim, ve şart olan aksesuarlar da vardır.

Şimdiden teşekkür ederim.

 
* kesene uygun herhangi bir carraro sportive modeli
* eldiven- gözlük
* suluk kafesi- matarası

en temel malzemeler bunlar. bunlarla başla bir hevesini al sonra listeyi sınırsız bir şekilde genişletebiliriz.
  • yazar yazmaz yazan yazar  (30.04.19 11:28:16) 
www.decathlon.com.tr istegine, butcene uygun bir tanesini al gec. gayet ekonomik ve saglam bisikletler. zilin olsun mutlaka, sagina soluna bakmayan yayalara karsi olmazsa olmaz. geri kalan aksesuarlar tamamen keyfi. sadece kasktan, ozel bisiklet kiyafeti, ozel ayakkabi, ozel vites dislileri, vs sinirsiz bir aksesuar cesitliligi mevcut. hepsini decathlonda bulabilirsin yine


  • crucio  (30.04.19 11:30:59 ~ 11:32:49) 
Bence direk yol bisikleti bak, ikinci el kadro boyu sana uygun birçok temiz bisiklet satılıyor. Biraz takiple iyi bir model bulabilirsin. Dolar/euro kuru maalesef fiyatları zıplattı.


  • 1917  (30.04.19 11:56:07) 
Bence de yol bisikleti al. Spora daha uygun. Şehir bisikletleri gezinti amaçlı geliyor.


  • mekaniker  (30.04.19 13:04:14) 
  • o my god they killed kenny  (30.04.19 13:20:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.