[]

Pegasus Online check-in'de orta koltuktan nasıl sakınıyorduk?

Orta koltuk atadığında sekmeyi kapatıyorum, geçmişi de siliyorum, sonraki denemede gene orta koltuk atıyor, her seferinde de 25e, ismimi mimlediler mi naptılar bu koltuğa, başka yolu yok mu orta koltuktan kurtulmanın?




 
ben geçmişi silmeden istediğim yer gelene kadar tekrar tekrar deniyordum. çok kısa aralıklarla deniyor olabilirsin ama. 3-4 saat bekle en az. mesela 1 saat içinde denersen aynı koltuğu veriyor çünkü.

en son pegasustan 14 martta bilet almışım bu arada. o zaman çalışıyormuş yani yöntem.
  • elorelia  (29.04.19 17:26:59 ~ 17:49:13) 
Ücretli koltuk almadığın sürece yiyen bir yöntem yok maalesef. Bir ara tekrar tekrar deneme gibi bi olay vardı ama düzettiler sonra.


  • roket adam  (29.04.19 17:45:50) 
havaalanında biraz geç check-in yaparsan orta koltuklar dolduğu için mecbur koridor veriyor.


  • yeteramadenedimherseyi  (29.04.19 17:46:12) 
Hocam ben her zaman can kenarını denk getiriyorum. Bunun püf noktası şu: uçuş saatine göre belirli aralıklarla check in yapıp sıradaki koltuğu görmek. Pegasus otomatik olarak bir koltuk atar, bu koltuk sıradaki check in yapacak olan kişinindir. Sen istersen 1000 kere çık gir temizle geçmişi, o süre içerisinde o uçakta bir başka yolcu check in yapmazsa o koltuk hep sırada kaldığından hep sana denk gelecektir.

Ama uçuşa 24 saat kala mobil uygulamadan hızlıca giriş yapıp kontrol et istemediğin koltuk varsa geri diyip çıksan da olur. O koltuğu check in yapan bir yolcu seçtikten sonra illaki değişecek ve oturmak istediğin taraftan bir koltuk gelme ihtimali artacaktır.

Ben son 4 senedir aldığım tüm biletlerde bu şekilde istediğim taraftan bilet alıyorum. Sadece acil çıkış hariç çünkü onu kontuardan bile seçip veremiyorlar ücretli çünkü.
  • al basmadan donu var  (30.04.19 00:58:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.