[]

Fallout 4

Witcher 3, Last of Us, GoW oynamış ve bu oyunları çok sevmiş biri Fallout 4'ü sever mi? Severse 1-10 arasında kaç puanlık sever sizce?

PS: RDR2'ye ısınabilmek için elimden geleni yapıyorum. Zamanla onu da sevicem sanırım.


 
şahsi fikrimce fallout'un eski oyunlarını oynayıp sevenler fallout 4'ü sevmiyorlar genelde. ben eskileri oynamadan fallout 4 oynadım ve çok sevdim.

witcher 3 de bu soru için kilit, şahsen bence de witcher 3 çok çok güzel bir oyun ama ona da ben ısınamadım, bir çok eşya vs var. zaman ayırmam gerekliydi içimden gelmedi, o moda giremedim, bir de ben 3rd person ve kılıç olaylarına daha bi soğuğum. elimde silahla gezen fps'ciyim.

ps ile oynuyorsun belli ki, fallout 4 fps olduğundan daha zorlu gelebilir. pc'de 174 saatim fallout 4'te ve beni çok çok tatmin etti.
  • washe  (26.04.19 10:33:05) 
Saydıkların orijinal TPS çıkışlı iken Fallout 4 önce FPS sonra TPS. Hikaye olarak hepsi sağlam, o yüzden sevmezse bu yüzden sevmez. tps modunda karakter kurşun askerle oynar gibi odunumsu kalıyor.

days gone çıktı yeni mesela. oynanışa bakıyorum. motosiklet sürüşü şiir gibi. etrafta zombiler olmasa enduro simülasyonu diye okutursun o derece.

Velhasıl TPS deyince bir akışkanlık, ağırbaşlılık olmalı. rdr2 bu konuda nirvana şu an. arkasından last of us geliyor, sonra gow, sonra witcher 3.
  • onemoremile  (26.04.19 10:37:57) 
Fall out bence bahsettigin tum bu oyunlarin uzerinde, o yuzden sevecegini dusunuyorum


  • try again fail again fail better  (26.04.19 11:32:44) 
Fallout 4 ön siparişle aldığım ilk ve tek oyundu. Ben Fallout fanı olarak 1-10 arasından 6 sevmiştim. Bethesda oyunları o eski çağlardan kalma motoru yüzünden zaten tps oynanmaz. Fps oynayacaksın, arada giydiklerine bakmak için fps yapacaksın o kadar.

Fallout 4 her Bethesda oyununda olduğunu gibi araştırma hissi, gezinme hissi ve gezinirken yeni görevler keşfedip oradan oraya sürüklenme olayı üst düzey bir oyun. Ama eski fallout severlerin 5-6 puan vermesinin nedeni diyalog seçeneklerinin çok çok çok az olması, hikaye anlatımının basit olması, hikayenin hemen bitmesi falan. Witcher, last of us, gow gibi tok oynanış ve iyi bir hikaye anlatımı beklemeden boş boş oynayayım, etrafı keşfedeyim diyorsan oynanır. Eski falloutları oynamayan biri 8 verir :D
  • eazy  (26.04.19 12:21:45) 
Sıralama yapacak olursam Last of Us > Witcher 3 > GoW > Fallout 4 derdim ama Fallout’u henüz bitirmedim o yüzden açık bırakıyorum puanı.

Last Of Us: 9.8
Witcher: 9.3
GoW: 8.7
Fallout: 6.9
  • siyah giyen adam  (26.04.19 12:34:10) 
Witcher 3 bende citayi oyle bir yukseltti ki ustune neyi denesem bitiremedim :(
Rdr yi buyuk umutlarla beklemistim ama fazlasiyla agir geldi, cok da oynayamadan raha kaldirdim.
Fallout serisine 4 ile basladim, esim daha once oynamis onu ve digerlerini, sevecegimi dusunmustu ama kotunun iyisiydi. Onu rdr den biraz daha fazla oynayip biraktim :)
Last of us a baslamayi dusunuyorum. Bakalim neyle karsilasacagim :)

Fallout 4: 5/10 bende.
  • somethinginthewayshemoves  (26.04.19 12:43:12) 
Fallout New Vegas'ı sevme ihtimali daha yüksek.


  • edaddy  (26.04.19 18:07:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.