[]

yanınızda tartışan çiftler olunca napıyorsunuz?

3 kişisiniz bir çift ve siz varsınız herhangi bir yerde diyelim ve ufak sebepten şöyle bir kaç diyalog oluyor:

-az önceki çıkıştan dönmen gerekirdi!
+ee söyleseydin! senin yüzünden geçtik!
-söyledim ben!
+hayır söylemedin, hep unutkansın

burda mesela şoföre eşinin önceden dönmesi gerektiğini söylediğini sizde duydunuz suçlu şoför ama o sırada biraz yüksek sesle tartışıyorlar.

yada herhangi bir yerde bir taraf bir şeyde ısrar ediyor 2-3.seferde diğeri sesini yükseltip "yahu yok yok olmaz!" diyor diyelim.

bu durumlarda napıyorsunuz siz? şimdi araya girseniz olmaz, tartışmada "çıkıştan dönmen gerektiğini söylemişti" desen hiç olmaz ortam gergin falan.

bunu yaşayanların düzgün ilişkileri olmadığının bende farkındayım, bu gibi durumlarla mecbur muhattap oluyoruz

direkt bu olaylar bazında bakmayın genel tavrınız ne? ne olması gerekiyor?

 
Kulaklik takiyorum. Karismam hic.


  • superfluid  (26.04.19 00:49:25) 
Bi susun ya diyorum


  • (s)AINT  (26.04.19 00:52:11) 
birisiyle konuşup dikkatlerini birbirlerinden alıyorum. hiçbişey olmamış gibi bişeyden bahsediyorum. konuyu değişyiriyorum. bunu aman araları bozulmasın diye değil, kendi rahatım için yapıyorum. yoksa ilişkilerini ben mi düzelticem


  • sttc  (26.04.19 00:54:21) 
tamam gençler sakin diyip konuyu değiştiririm.


  • tabirimekruh  (26.04.19 00:59:13) 
Olayı biraz daha körüklüyorum.Mutsuz çift görmek benim gibi yalnıza çok iyi geliyor ahaha.Tartışmalarından keyif almayı bıraktığım zaman da :" Siz gerçekten bunun için mi tartışıyorsunuz ? Saçmalamayın artık"diyip tartışmayı bir şekilde bitiriyorum.


  • Varolus sancısı  (26.04.19 01:08:38) 
Tartışma bitene kadar susuyorum. Bitmiyorsa istenmeyen bir durum yaşanmaması adına konuyu değiştirip ortamı yumuşatmaya çalışıyorum.


  • rakidabalikolsa  (26.04.19 03:23:59) 
Burda esas konu tartişan çiftle samimiyetin bence, çok samimiysen olanı söylemende bi sıkıntı yok hatta olayi çözüyosun tartişma uzamiyo arabulucu oluyosun

ama samimiyetine güvenmediğin bi çiftse olayi dahada körükleyebilirsin hatta ordan konu sana bile sekebilir o yüzden bu noktada karişip karişmamak çifte olan samimiyetinle alakali tamamen
  • berginyonbaenre  (26.04.19 05:02:16) 
"bunu yaşayanların düzgün ilişkileri olmadığının bende farkındayım..."
Ahaha nasil muhtesem iliskiler yasiyorsunuz ki insanlarin tartismasini duzgun olmayan iliski olarak degerlendiriyorsunuz cok merak ettim.

Uzaklasabilecegim bir yerdeysem uzaklasirim, degilsem hic yorum yapmam, ya da bir tanesiyle konusmaya baslarim vs. Ama kendimi bilmezlik edip insanlari tartisiyorlar diye yargilamam, kimsenin evinde iliskisinde ne yasandigini asla bilemezsiniz, ne kadar yakin olursaniz olun.
  • kassiopeia  (26.04.19 09:00:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.