[]

Sigaranın zararları

Kendime aşırı kızıyorum. Akılsız başın cezasını ayaklar çekiyor ve sebebi de sigara. Bir süredir napolide kalıyorum. Iki üç adet ada var gidilecek neyse son hafta dedim gideyim bi bunlara ischia da bunlardan biri ve termal otelleri var vs. Sabah gittik otel boş açık havada sıcak termal havuz vs çok keyifli ve çok çok ucuzdu. Tüm gün için sadece 5 euro verdim 2 euro da bone sattılar her neyse. Ben burada elektronik sigaramı unutmusum. Sabah aradim evet burda dediler. Şimdi feribota bindim oraya gidiyorum. Git gel 30 euro + 4 saat yol sürüyor. Siz olsanız ne yapardınız. Sırf buyuzden sigarayı mi bıraksam dedim ama kendime de sınır oluyorum bırakacağım diye e sigara aldım hem onu içiyorum hem de sarma burada paket tr de. Anasını satayım. Adam gibi e sigara içsem dönüşte farkeder alırdım ama her fırsatta normal içtiğim için aklıma bile gelmemiş. Ona da kızıyorum. E sigaraya da para verdim kullanmıyorum. Bir de kayboluyor. Salak kafam gerçekten siz olsanız ne yapardınız ne düşünürsünüz. Biraz iç dokme oldu kusura bakmayın.




 
Sadece gırtlak kanserini araştırmanı tavsiye ederim. Sigarayı bırakmak için yeterli bir sebep bence.


  • sta  (22.04.19 16:23:39) 
E sigara bağımlılığı arttırıyor. Bir örneği arkadaşım. Bırakmak isteyen bıçak gibi kesip atmalı.


  • mekaniker  (22.04.19 16:44:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.