[]

yine yemek...

yarın okulda gün yapılacak. gün derken işte herkes evden bir şeyler hazırlayıp getirecek. yeme-içme günü. hamur işi yapmam imkansız. aklıma makarna salatası geldi ama baktığım tarifte bekletmeden servis edin demiş. geceden hazırlanıp buzdolabında bekletebilecek başka pratik bir önerisi olan var mı?

edit: evet, aynen o makarna. 15 kişiye yapılacak.


 
yoğurtlu mayonezli yapılan makarna salatasını diyorsanız hiç bir şey olmaz. sadece bekleyince biraz mayonez ve yoğurt çekiyor, onu gidermek için birer kaşık daha koyup karıştırabilirsiniz.
ya da malzemesini koyup mayonez ve yoğurdunu sabah ekleyip karıştırın, mis gibi olur, çok yaptım.

  • veritaslibertas  (10.04.19 17:11:19) 
mas fasulyesi salatasi
malzemeleri kesip hazirlayip okulda birlestirin. biz kamplarda yiyoruz, nefis oluyor.

ceviz, kuru domates, kirmizi dolma biber, nar eksisi, sarimsak cok yakisiyor. sarimsak okulda olmaz tabi.
  • jimicik  (10.04.19 17:15:15 ~ 17:16:40) 
makarna hamur işi değişl mi şimdi? -_-


  • piremses  (10.04.19 17:18:22) 
Mercimekli salata yapabilirsin.
Yeşil mercimeği yıka haşla, tam dağılmasın diri kalsın.
Bulabileceğin en minik şekilli makarnayı bul, bulamazsan arpa şehriye de olur, haşla ve biraz sıvıyağ ekle.
İçine közlenmiş kırmızı biber(markette hazır satılıyo kavanozda), mısır konserve, minik doğranmış kornişon, yeşil soğan, maydanoz koy karıştır sabaha kadar beklesin bişey olmaz.
Sabah da limonunu, zeytinyağını ve nar ekşisini ekler götürürsün.

Aynı tarifte mercimek ve makarna yerine hazır konserve kutulu Meksika fasulyesi var, onu da yıkayıp koyabilirsin.
  • megalomaniac  (10.04.19 18:01:24) 
kısır yap


  • Mossy  (10.04.19 19:03:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.