[]

bir şeyi çok isterken bekleyememek ve paylaşınca olmayacağı düşüncesi

bunu nasıl yeniyoruz?

neyse sizle paylaşayım, bir eve çıkma durumu var, %50 ihtimal. olmasını çok istiyorum ama arkadaşlara anlatırsam olmaz gibime geliyor. her konuda böyle oluyor aslında. ama böyle şeyleri kendime saklayınca da ayıp mı ediyorum diyorum.

neyse, olursa buraya sorarım elektrik, doğalgaz nasıl üstüme alınıyor, bulaşık makinesi ıvır zıvır nereden alınacak diye. yemek tarifi bile sormam lazım çünkü yumurta bile kıramıyorum.

içime içime sığmıyor bir yandan, ama olmaması ihtimalinin gerginliği daha fazla asabi yapıyor beni. hayırlısı.


sizde de oluyor mu böyle? mantıksız ama insan yenemiyor.

şans dileyiniz.

danke.

 
Goodluck. Halledersin hepsini zor değil dert etme onları.


  • veritaslibertas  (31.03.19 16:57:03) 
olmaması için ne gibi sebepler var. yaz buraya, boşuna kuruntu yaptığına ikna edelim seni, eğer bir ankisyetik değilsen olursun. sonra da istediğinle paylaşırsın, bişi olmaz.


  • Jux  (31.03.19 17:03:02 ~ 17:06:50) 
valla önce bizdeki ev satılacak, daha sonra öbür ev o sürede satılmayacak. :) aslında bizimki bu hafta belli olacak ama ben öbür ev gider diye korkuyorum. alınacak ev bayadır satılmasa da sahibi fiyat düşürmüş. piyasa malum. 2-3 gün sabırlı olsam yetecek aslında yahu.

işin kötü yanı bende okb vardı bir ara, baya bir süreçten sonra yendim. yani ikna olmam imkansız gibi :))

bu kuruntu bittikten sonra eğer olursa muhtemel eve çıkma kısmındakiler başlayacak sdfds
  • passion rules the game  (31.03.19 17:11:02) 
Öbür evle konuş, kapora teklif et varsa elinde bişeyler. Kaçmaz bir fırsat mı? O satılsa ona yakın başka bulamaz mısın? Alternatif senaryo yaratırsan olmama ihtimali daha az tedirgin eder seni.


  • Jux  (31.03.19 17:18:34) 
Benim teyzem yapıyordu bunu olana kadar anlatmazdı. Hatta olunca da bir süre daha anlatmazdı. İyice işler oturunca garantiye girince anlatırdı. Arasıra görüştüğümüzde nasılsın desek kötüyüm derdi. Hep bir şeyler olacak sanıp iyi olan güzel olan her işini gizlerdi. En sonunda şizofren oldu. Çok söyledik böyle yapma diye başlarda ama dinlemedi. Emin adımlarla ruh sağlığını yitirdi. Şuan gerçekten şizofreni teşhisi konuldu. Şaka değil.


  • rakidabalikolsa  (31.03.19 17:23:40) 
@Jux valla hayatta hiçbir fırsat kaçmaz değil sanırım, artık çaresiz hayırlısı diyorum :)


  • passion rules the game  (31.03.19 17:39:45) 
Bende olmuyor cunku cok nadir paylasirim kendimle ilgili seyleri. Useniyorum anlatmaya ondan yani =D

Olmazsa olmaz de gec ya, ne geriliyorsun.

Bol sans.
  • superfluid  (31.03.19 23:43:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.