[]

tek başıma yapabileceğim sürdürülebilir etkinlik önerileri

haftasonları tek başıma gerçekleştirebileceğim etkinlik önerileri arıyorum bugüne özel değil, sürdürülebilir olabilir. haftasonları evde oturmaktan çok sıkılıyorum artık ama yapacak bir şeyim de yok pek, bir arkadaş grubum var onların da sağı solu belli olmuyor. şurdan ucuz bilet al şuraları gez önerisi bile olabilir.

not: istanbuldayım


 
Bisiklet al gez dolaş


  • fıytfıyt  (31.03.19 13:45:58) 
doga seviyorsan kros motor al, cok keyifli oluyor


  • slogan bulamadik  (31.03.19 13:47:22) 
İlgi alanlarınıza göre müze ve galeri gezmek.


  • fotrsapka  (31.03.19 13:58:14) 
bemzeriz biraz..
takiyorum kulakligi, basta bogaz olmak uzere sahilde 5/10 km yuruyup sonunda duruma gore bira/cerez yapiyorum, iyi geliyor..
ya da yine kulakta muzikle uzun yol..
metrobus marmaray bile olur, edirne sakarya falan guzel zatenn..
ya da hizli trenle eskisehir..
  • alttaraf  (31.03.19 14:29:30) 
coursera'daki eğitimlere bak, fotoğrafçılıktan balık tutmaya, sosyal medyadan satranca her türlü ders mevcut, önde gelen üniversitelerdeki prof'larca hazırlanmış.

mutlaka ilgini çeken bir şey bulursun, ordan yürürsün.

Misal cep telefonu fotoğrafçılığı Michigan University'den bir prof öğretiyor, DSLR makineye bile gerek olmadan çok keyifli ve güzel fotolar çekebiliyorsun.
  • jadle  (31.03.19 14:32:00) 
Bisiklet +1


  • karayel  (31.03.19 15:03:04) 
Fotoğrafçılık , bisiklet


  • rakidabalikolsa  (31.03.19 15:07:22) 
Bisiklet, kitap okumak, çıkıp gezmek, çeşitli workshoplar, meditasyon...

Her haftasonu yeni bir kafe veya restoran deneyebilirsin. İstanbul'un yeni yerlerini gezebilirsin. Event aggregator siteleri takip ederek konser workshop vs biseyler yapabilirsin. Her hafta sonu yeni bir yemek yapmayı, yeni bir şey pişirmeyi deneyebilirsin.
  • JohnOakley  (31.03.19 15:15:15) 
Bisiklet
Ama bugunku gibi sogukta arabayla bile cikmayip tv acip film izliyorum

Not 2 gundur evden sadece oy atmaya ciktim. Soguk olunca pertingen.
  • baldan kaymak  (31.03.19 15:25:00) 
Bisiklet +1 akşamları çıkıyorum bisiklete, kafadan 2 3 saat geçiyor mis gibi


  • gazozailacatmauzmani  (31.03.19 15:38:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.