[]

Vodafone ve türk telekom kapsama alanı açısından nasıl?

İkisini de kullanan ya da etrafında kullananlardan gözlem yapan var mı? Türk telekom'dan vodafone'a geçmeyi düşünüyorum ama kararsızım :(




 
vodafone kullanıyorum 3 sene oldu sanırım.

evimde en iyi çekenleri türk telekom amma velakin üçüyle de evin bazı bölgelerinde sıkıntılar oluyor. yine de ben sorunsuz şekilde evde vodafone ile "uçak modunda" konuşabiliyorum. wi-fi calling sağolsun.

3 sene boyunca vodafone'un çekim alanıyla ilgili ciddi bir şikayetim olmadı birkaç kez internet yavaştı, o kadar. fiyat performans olayını da düşününce ben vodafone'dan sonuna kadar memnunum ve bir çok kişinin başına gelmiş, bana hiç öyle ekstradan fatura sokmadılar ve bunun nedeninin kullanıcı bilinçsizliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. mobil ödemeyi kapatmak lazım.
  • washe  (30.03.19 15:33:37) 
bu sizin yaşadığınız yer ile alakalı. iş hattım vodafonedu eskiden ve iş yerinden eve geçene kadar olan yolda çok zor çekiyordu. şimdi ikisi de tt. herhangi bi çekim sıkıntısı yaşamıyorum ama aynı mahalledeki dayımın evinde bazı odalarda çekmiyor.
genel olarak çok bi fark olduğunu düşünmüyorum.

  • elorelia  (30.03.19 15:36:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.