[]

Otomatik ödeme talimatı ne zaman öder

Faturayı? Son günü mü?




 
aynen


  • wang  (30.03.19 15:24:02) 
hatta bazen son günün mesai saati bitimi de geçer, gece 12'ye doğru öder.

unuttu mu lan yoksa diye takip etmekten bıktığım için, hem otomatik ödemede hem de kayıtli ödemelerde tutuyorum ben şahsen faturaları. kendim ödüyorum.
  • washe  (30.03.19 15:25:35) 
son gün evet. ama son gün hesabınızda para yoksa eğer bi daha denemiyor ödemeyi, manuel olarak ödemeniz lazım.


  • elorelia  (30.03.19 15:37:36) 
Son gün, sabahın ilk saatleri ile günün son saatleri arasında ödenir.

@elorelia
Kurumun bankayla olan anlaşmasına ve bankanın politikasına göre değişir.

Kısmi ödeme olan kurum var,
Max 3 gün daha hesap bakiyesini kontrol eden var,
Hesapta para bulamayınca KMH olmadan hesabı eksiye düşüren var,
Hesapta para olmayınca kredi kartından alan var.

Bankanızı arayıp öğrenin.
  • rastinon  (30.03.19 17:22:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.