[]

yakıt bedelini kartla ödemek

eve pizza söylüyorum, kurye pos cihazıyla geliyor. lokantada hesap istiyorum, garson pos cihazı getiriyor. alışveriş yaptığım her kurumda, eğer alışverişi kasadan uzakta bir yerde yapıyorsam hizmet veren kişi pos cihazı getiriyor. kak git kasadan öde diyen yok.

niye yakıt alınca kartla ödeyeceksem içeri dükkana girip ödüyorum ki, pompacı alsın işte pos cihazıyla? nakit verince alıyor, ona içeri gitmiyorsun. bu adamlara niye pos vermiyorlar? en azından pompanın üstündeki fişi çıkaran zamazingoya entegre alet konamaz mı yani?

kendilerine de eziyet, arabayı pompanın önünde bırakıp gidiyorum, içeride kuyruk bekliyorum ki para vereyim. o arada arabanın arkasına 3 tane araba diziliyor, benim keyfimi bekliyor.

 
öyle benzinlikler de var. sana denk gelmemiş olabilir.


  • alperz  (27.03.19 12:30:52) 
içerden yiyecek içecek de al diye olabilir mi?

sonuçta orası bir market sadece benzin almak için kullanma diye

@alperz öyle benzinliklere ben de hiç denk gelmedim :D
  • karayel  (27.03.19 12:31:45 ~ 12:32:26) 
21 yıldır aktif araba kullanırım, öyle benzinliğe ben de denk gelmedim türkiye'de.

benim de aklıma marketten bir şeyler aldırmak geliyor ama iki bisküvi için pompanın önünde kuyruk oluşturtacaklarına da pek ihtimal veremiyorum.
  • kibritsuyu  (27.03.19 12:41:00) 
hocam biz fakırık o yüzden bpet'ten falan gaz alırken çok denk geldim. evet şel'de falan yok tabi.


  • alperz  (27.03.19 12:41:07) 
Aytemiz'de self servis var, her istasyonunda yok gerçi. Ekstra olarak benzinde 15 kuruş, dizelde 20 kuruş indirimli yakıt alabiliyorsun.


  • 10032007  (27.03.19 12:43:54) 
@kibritsuyu

opetin mobil ödeme uygulamasıyla geçerli istasyonlarda arabadan inmeden bile ödeme yapabiliyorsun ben hiç kullanmadım ama böyle bir şey de var bilgin olsun.
  • karayel  (27.03.19 12:44:23) 
garantinin de öyle bir uygulaması va, bonus flaş uygulamsından bp de ödeyebiliyorsun.


  • xdenizx  (27.03.19 13:12:44) 
Bonus flaş ile mobil ödeme yapılabiliyor, fakat BP istasyonlarında


  • oligomer  (27.03.19 13:24:24) 
yakında yeni otomatik pompalar devreye girecekmiş, migrostaki selfservis kasalar gibi..
pompayı araca takacaksınız.. kredi kartınızdan ödemeyi hemen orada yapacaksınız..
ödeme onaylandıktan sonra sistem otomatik olarak benzini vermeye başlayacak..
hızlı kasa gibi olacak diyorlar ama bekliyoruz bakalım..
  • strobist  (27.03.19 15:17:42) 
iyi tarafından bak. az da olsa hareket etmiş oluyorsun :)

şirket aracımda tts var. şahsi araçlar için de böyle bir sistem düşünülebilir aslında.
  • hocam  (27.03.19 15:31:28) 
Bizzat benzinlik marketii müdürü söylemişti bunu 2 yıl kadar öyle. Araçtan çıkmadan ödeme gelecek deyince market ciromuz yarı yarıya düşer demişti.


  • efruz  (27.03.19 15:53:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.