[]

bu bilgisayar nasıldır

www.ubuy.com.tr

merhaba. elimde yukarıdaki bilgisayarın bir üst versiyonu var. sanırım sadece ekran kartları farklı. bu linktekinin ekran kartı 2gb, benimki 4gb.

Bilgisayarı 3 yıldır kullanıyorum ama iyi mi kötü mü karar veremedim. iyi bir bilgisayar mı bu acaba?

Ek olarak, bilgisayarın açılıp kendine gelmesi çok zaman alıyor. bunu çözmek için bir şeyler yapabilir miyim? nasıl yaparım ve bu bana ne kadara patlar?

Teşekkürler.

 
Ssd eksik. Geri kalan her şey standart üstü sayılır. Ssd'siz laptop günümüzde kullanılmaz.


  • bos gezenin bos ustasi  (27.03.19 10:38:01) 
5000e ben bunu almam, bence vasat fiyatina göre.


  • karacigerim vur kadehlere  (27.03.19 10:59:55) 
Adam bunu alim mi demiyor, benim Laptop bu nasıldır iyi midir diyor. Okumadan cevap yazıyorlar:)


  • bos gezenin bos ustasi  (27.03.19 13:17:26) 
oyun dışı işlerini görür ama öyle uuuuuuaah bir bilgisayar kesinlikle değil.

ssd takarsan oyun dışındaki her şeyi uçup kaçarak yapar
  • washe  (27.03.19 13:36:34) 
"İyi bir bilgisayar mi?" demiş biz de cevap yazmışız: Fiyatına göre kötü.


  • karacigerim vur kadehlere  (27.03.19 16:27:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.