[]

Yogun bakimda kamera goruntuleri

Selamlar,

Yogun bakimda kamera goruntuleri ne kadar saklanir?

Anneannem gectigimiz hafta yogun bakimdaydi. Ciktiginda bir sure konusamiyordu. Dun konusmaya baslamis ve "yogun bakimda beni dovduler" demis. Soyledigine gore bir adam karnina ve ellerine vurmus. Baska bir kadin da adama kizmis. Ilk ciktiginda karni sismisti, doktorlar anlamamisti neden oldugunu. Tomografi cektiler ama hala sonuc yok ortada. Darbeden kaynakliysa anlasilir mi onu da bilmiyorum.

Iki ihtimal var:

1- Ilaclarin etkisiyle halusinasyon gordu ki bence dusuk bir ihtimal degil.
2- Olay gercek. Bu da olmayacak sey degil. Karnindaki sislik de buradan kaynaklaniyor olabilir.

Simdi bizimkiler bashekimle konusacaklar, dilekce falan da yazilacak. Eger 1. ihtimal dogruysa diye savciligi, Saglik Bakanligini falan ise sokmadan bu goruntuleri gorme hakkimiz var midir? Bu goruntuler ne kadar sure saklanir? Sildik falan demesinler sonra.

 
Konuyla ilgili bir bilgim yok. Eminim hastanelerde olayların nasıl işlediğini bilen biri cevap verecektir. Ama direkt olarak başhekime gitmek, var olan kamera kayıtlarının -eğer varsa- bir anda yok olmasına falan sebep olmasın. Başhekim yapar demiyorum. Ama biri öğrenip yapmabilir yani. Çünkü anneannenizin dediği gibi bir olay gerçekleştiyse, bir şahit var duruma. Ve normalde bu şahit olayı üstlerine bildirmeliydi. Ama bildirilmemiş görünüşe göre.

Aklıma böyle bir şey gelince söylemek istedim.
  • windowsguvenlikduvari  (25.03.19 14:17:02 ~ 14:17:46) 
dosyahastane.saglik.gov.tr

Güvenlik kamerası kayıtları en az 2 ay süreyle saklanmalıdır.
sayfa 350
  • elorelia  (25.03.19 14:19:11) 
Eğer savcılığa gidecekseniz anneannenizin darp edilebilmiş olabileceğine dair bir sağlık raporu almaya çalışın.


  • koparnickkk  (25.03.19 14:36:32 ~ 17:56:24) 
hastaneler pek korunaklı yerler değil, yoğun bakım ünitesi bile olsa.

gece hemşireler bile korkuyor bazı hastanelerde nöbet tutarken.

başhekimle görüşemezseniz sabimi arayın, olmazsa hastanede hasta hakları birimine gidin, yine olmasa cimere yazın, artık savcılığn kadar yolu var, bunu araştırmak istemenizde de hiç sıkıntı yok. yani savcılığa gidip savcı bey durum böyle böyle oldu, merak ediyoruz dediniz mi soruşturma başlatır büyük ihtimalle, bişey çıkmasa bile kimse size dönüp de bişey demez. ben olmuştur diyorum ayrıca.

2010larda 2 defa hastanede yattım ameliyat sebebiyle ikisinde de gece çok pis ve cins şeyler gördüm, bu tekin olmama olayı şaka değil yani. hemşirelerle konuşmuştum, biz bileçok korkuyoruz kontrol saatleri dışında hemşire odasının kapısını bile kilitliyoruz demişlerdi.

hatta hemen başhekimi arayın, durumun hastane ile ilgili önemli bir konu olduğunu söyleyin, randevu isteyin.
  • killerbee  (25.03.19 14:42:24 ~ 14:46:05) 
Bence olayı savcılığa bildirin ki deliller karartılmasın. Eğer anneanneniz halüsinasyon gördüyse, açığa çıkar zaten. Ama ya görmediyse?


  • PhoenixRising  (25.03.19 14:47:39) 
Hepinize cok tesekkurler. Olay tamamen anlasilana kadar pesini birakmak niyetinde degiliz. Ben Turkiye'de olmadigim icin birebir ilgilenemiyorum, bizimkiler sorusturuyor. Ilk duyduklarinda niyetleri kimseye bir sey soylememekmis, goruntuler silinmesin diye. Ama hemsire gelince anneannem direkt soylemis durumu, "beni oraya geri gondermeyin" demis. O yuzden artik hastanenin haberi var durumdan muhtemelen. En iyisi bir an once bashekimlikle gorusup, sonrasinda savcilik ve bakanligi devreye sokmak galiba.


  • evrim halkasi  (25.03.19 14:57:56) 
lütfen işin peşini bırakmayın bugün size yarın başkasına. bence süre geçmeden darp raporu alın.


  • ferrarimizolaydisatardik  (25.03.19 15:38:12) 
Mutlaka peşine düşün tabii yalnız, narkoz etkisinde bu tarz sanrılar görülmesi çok çok sık rastlanan bir şey. internette tonla komik video var hatta bununla ilgili. Bir yakınım da benzer bir şey yaşadı, ağlayarak çıktı hatta gerçek sandık, ki tanıdık ameliyat etmişti. sonra narkoz etkisinden çıkınca kendi de farketti gerçek olmadığını. yine araştırın tabii ama narkoz sebepli olması olası.


  • veritaslibertas  (25.03.19 15:41:16) 
Sanirim gorunurde darp izi yok. O nedenle tomografi sonucunu beklememiz gerek, oradan da darp anlasilir mi hic fikrim yok.


  • evrim halkasi  (25.03.19 15:41:23) 
Maalesef yoğun bakımda yapıyorlar. İki yıl önce babaannem yatarken de kadına resmen işkence etmişlerdi. Hatta yoğun bakımdan normal odaya çıktığında direkt oradaki yatakla getirmişlerdi carsaflarini biz değiştirdik. Yatağın içinden hep iğne uçları çıktı. İğneyi yapıp uçları yatağın içine atmışlar.
Ayrıca babaannemde bana vurdular demişti. Ben de şikayetçi olacaktım fakat babam çok korkak hastane yönetiminden korktu şikayetçi olursak başımıza geleceklerden korktu. Kısacası hakkımızı aramamiz gereken her şeyde engel oluyor. Ama peşini bırakmayın.

  • kirmizipilotkalem  (25.03.19 17:22:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.