[]

Pet-shop açmak istiyorum- bu iş kolay mı zor mu? 100 bin sermayem var

sadece internet üzerinden kedi ve köpek maması satmak istiyorum. 100 bin kadar sermayem var. kedi ve köpek mamalarını nereden temin edebilirim? amacım sahibinden - letgo - ggidiyor - n11 üzerinde mağaza açıp satış yapmak birde instagram hesabınsan satış olmalı tabi. bu işi yapan ya da tanıdığı birine yönlendirebilecek, yardımcı olabilecek olan var mı? geleceği olan bir iş olarak görüyorum bu işi.




 
Kedi köpek maması işi hakkında bir fikrim yok ama ticareti biliyorum. Söyleyeceklerim şunlar.
İnsanlar aldıkları yeri bırakıp neden sizden alacaklar.hangi konuda fark yaratmayı planliyorsunuz?
Kargo anlasmanizi çok iyi yapmaniz lazım çünkü mamalar havaleli ürün. Kargosu para tutacak ve müşteri için bu önemli.
Sadece internetten yapacağım diyorsanız böyle bir iş için yüz bin sermayeye gerek yok bence.stoklu çalışmaya gerek yok.elinizde stok varmış gibi reklam yaparsınız o ayrı ama 3-5 binle başlayıp tutarsa devamını getirmenizi öneririm.zira kendinizi yuzbinlik mamayla karşılıklı kesisirken bulmak da var işin ucunda.
Her şey gönlünüzce olsun.
  • gurur  (24.03.19 20:59:43) 
Mamalari temin edeceginiz yerler farmina, royal canin, anadolupet, tavas, proplan gibi sektörün buyukleri. 100bin fena sayilmaz yalnız cok iyi de bir para degil. Geleceği olan bir iş demissiniz ama, çoktan yapan yapti bu işi:) yine de tabii gec degil fakat internette rekabet cok cok zor. Yani şöyle söyleyeyim, bu bahsettigim distrubutorlerden alacağınız toptan mama fiyatlarindan daha ucuza internette perakende mama satildiginiz gorebilirsiniz. İyi arastirip analiz edip girin. Kolay bir is degil onu da soyleyeyim. İnternet icin daha buyuk paralarla girmeniz lazim bence, guzel bir yerde dukkan acmayi deneyebilirsiniz bunun yerine.


  • veritaslibertas  (24.03.19 21:00:05 ~ 25.03.19 08:44:32) 
@vladimirdökümov bende evden yapmayı düşünüyorum. sadecegünlük olark kargoya vericem ürünleri o kadar.

@gurur toplu alımda indirim ve instagram üzerinden haftalık çekiliş vb. reklamlar dışında farklılık olmayacak alan kişi a firmasından alsada aynı ürünü alacak benden alsada aynı ürünü alacak öncelik ekomomik ve hızlı şekilde gönderim yapmak.
  • ayseee  (24.03.19 21:16:10) 
petbesinleri.com.tr sahibi arkadaşım. siteyi satıyor

10 yıllık açık site, enpara.com ile kampanyalar yaptılar beraber.
aylık en az 60 bin cirolu, aylık 10 bin reklam bütçesi ile 150-200 bin ciroyu görüyor

ilgilenirseniz iletişimi sağlarım size. yalnız istediği tutar bütçenizin 2 buçuk katı 250 bin.

ilgilenirseniz mesaj atın
  • tamamhosdiyonda  (24.03.19 22:32:22) 
Önce o ürünleri diğerlerinden daha ucuza almanın bir yolunu bulmanız lazım. Bunu düşündünüz mü? Düşünmediyseniz bence uğraşmayın bu işlerler.


  • roket adam  (24.03.19 22:34:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.