[]

Gıcık olduğunuz davranışlar?

Mesela ben sosyal medyada sevgiliyle verilen mutluluk pozlarını gösteriş gibi görüyorum. Yada insanlık bende kalsın diyerek kendini bi bok sananlara, ha bide tahminde bulunup keşke yanılsaydım diyenlere

Sizde de var mı böyle kıldığınız davranışlar.


 
Birkaç seferdir denk geliyorum. Düğün/nişan fotoğrafını paylaşıyor kız "ya yine mi paylaşmış" oluyorum, meğersem o fotoğraflarda bir arkadaşı var ve onun doğumgünüymüş. Açıklamada da doğumgününü kutluyor bak bak. Ya başka hiç fotoğrafınız mı yok senin. Saçma geliyor bana bu. Bunu benim saçma bulmam da birilerine saçma gelebilir gerçi


  • senolll  (22.03.19 17:52:25) 
garsona sipariş vereceği yiyeceğin, içeceğin alt-üst soy bilgisini sormak.

ne biliyim bir americano kahve isteyecek; cezvesini soruyo, fincanını soruyo, telvesini soruyo, köpüğünü soruyo, 'kahve yemenden gelir' türküsünü soruyor, soruyor allah soruyor..
başka tarafa bakıyorum böyle yapan olunca.
  • heidi'nin dedesi  (22.03.19 18:09:21) 
(bkz: mizofoni)


  • naksidil  (22.03.19 18:32:40) 
Düşündüm düşündüm bir şey bulamadım. Yok bende. Bir davranışa karşı bir duygu geliştirmiyorum sanırım. Davranışların hepsi benim icin gözlemlenecek şeyler. Kayıtsızım, gözlemliyor yalnızca. Ilginç bulduklarım oluyor bazen. Zaten biraz gozlemden sonra kişilige yerleştiriyorum. Sonra iyice kayıtsızlık.


  • velvetmorning  (22.03.19 18:46:56) 
dışarıda arkadaşlarımla her buluştuğumda sigara dumanlarının yüzüme gelmesi ve dikkat etmeleri için onları uyarmam gerekmesi. her defasında üstümün başımın sigara kokmasıyla yanlarından ayrılmam. buna sinir oluyorum. kendi sigara dumanları kendi yüzlerine gelse eminim aşırı rahatsız olurlar.

konuşurken sürekli lafı evelip geveleyenler, anlatacağı şeyleri uzatıp uzatıp bir türlü konuya giremeyenler. dinlerken yoruluyorum.
  • xvyz  (22.03.19 19:35:08) 
www.instagram.com


www.instagram.com




Gibi böyle triplere girmelere gıcık oluyorum.. Korkunç gıcık oluyorum. Sanki bana Sezen Aksu.. Sezen bile girmiyor bu havalara..
  • chatrefhill  (22.03.19 20:26:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.