[]

Bisiklet

Merhabalar, arada işe gidip gelirken ve gezme amaçlı kullanmalık şehir bisikleti arıyorum. Bel fıtığım var ve dik olarak kullanabileceğim, 10 gidiş 10 geliş olarak günde 20 km yapabileceğim (haftada 1 veya 2 gün), bütçe olarak da 2000 tl’yi aşmayacak bir bisiklet istiyorum. Şu ana kadar baktığım iki modelden biri decathlonda olan model, diğeri ise bisan ctx 600 modeli.

Tavsiye verebilecek olan arkadaşlar varsa sevinirim.


 
carrarobisiklet.com

şehir bisikleti soran herkese carraro tavsiye ediyorum. kendim de 2 sene 227 modelini kullandım aşırı memnundum. yarış bisikletine geçtiğim için sattım.

araştırarak daha ucuza bulabilirsin. görmen için attım linki.
  • yazar yazmaz yazan yazar  (19.03.19 15:19:57) 
Ben senin yerinde olsam butceyi yukseltir 7-8 bine bir tane elektrikli bisiklet alirdim. Hafiften pedal ceviriyorsun zorlanmadan saatte 30 40 km yaparak gidiyor. Yokuslarda falan buyuk kolaylik.
Hatta soyle bise buldum git al bence.
www.sahibinden.com
  • bos gezenin bos ustasi  (19.03.19 15:32:08) 
Btwin elops veya hybrid modeli iyidir. Carraro da pişman etmez. Diğer markalarda düzgün bir model bulabilmek için bütçeyi yükseltmek gerekiyor.


  • duseyazar  (19.03.19 15:42:02) 
Sedona 410, 1800 ile 2000tl arası. Bisiklet forumlarında sevilen bir makine, hafif verimli.
urun.n11.com

Btwin www.decathlon.com.tr

Giant escape 3. 2500 tl
www.giant-bicycles.com

Mosso www.mossobisiklet.com 1500 tl.

Tavsiyem şehir içinde ayarlanabilir maşaya ve disk frene gerek yok. Hafif geometrisi size uygun birini seçin. Dik oturmak istediğiniz için gidip denemeniz iyi olur.
  • karacigerim vur kadehlere  (19.03.19 16:33:46 ~ 16:45:37) 
karacigerim vur kadehlere'nin dediklerine katilmakla beraber verdigi onerilerin hicbiri yeterince dik degil ve daha ziyade atletik geometrileri var. Bel fitigi olan birine tavsiye etmezdim.


  • hot potato  (19.03.19 18:34:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.