[]

Is gorusmesi sonucunun bildirilmemesi

3 hafta once bilindik, buyuk bir firmayla gorusme yaptim. Tamam Türkiye’de alismisiz olumsuz sonuclananlar da geri donus olmamasina ama bunlardan hic beklemezdim. Gecen hafta iki farkli Mail adresine surec hakkinda bilgi almak adina mail attim farkli gun araliklariyla. Ona bile cevap vermediler. Bir sey yapmak istiyorum bunlari birileri silkelesin, firmanin musteri hizmetlerine, yurt disindaki genel merkezine de olabilir sikayet maili atsam mi, bundan sonra belki atilan maillere cevap verirler en azindan?




 
uc hafta cok uzun bir sure degil, bence biraz daha bekleyin


  • cedex  (11.03.19 15:25:24) 
maile en azından süreç devam ediyor diye bitirebilirlerdi.

alman ya da isveç firması mı?
  • patates  (11.03.19 15:29:36 ~ 16:37:51) 
"süreç devam ediyor" derlerse şikayet maili attığına pişman olursun. ki derler. 3 hafta da uzun bir süre değil. ilk görüşmeden 3 ay sonra işe alınan insan oluyor. mail atma ulaşamadıysan da ara direkt.


  • veritaslibertas  (11.03.19 16:02:05) 
Fransa. Kendileri görüşme yaptığım günün ertesi günü için "her şeyi masaya yatırıp konuşacaklarına" dair bir şeyler söylemişlerdi, o yüzden direkt olumsuz görüyorum ben, süreç bu kadar uzayamaz sanırım.

Niye çok kötü bir fikir bu arada?
He tabii alışmışsınız bu memlekette insan yerine konulmamaya, ezilmeye. Sizin gibi hor görülemeye alışkın, kırbaç yedikçe daha fazlasını isteyen insanlar oldukça bizim gibileri arada daha çok kaynayacak.
  • zannedersem tek eksiginiz bendim  (11.03.19 16:07:01) 
merhaba,

sektörden biri olarak söylüyorum. işviçre'de türkiye'de de operasyonları olan bir firmanın IK'sında çalışıyorum son bir kaç aydır. öncesinde de almanya'da idim. kesinlikle bu tur sıkıntılarınız varsa şirkette muhattap bulamıyorsanız daha üst merciilere eskale etmekten çekinmeyin.

şirketleri alıp yürüten şeyler çalışanlarıdır. bu nedenle beğenmeseler bile mutlaka gerektiği değeri vererek geri dönüş yapmak gerekir. burda yapmsalar mesela IK'cıyı zor günler bekler.

tavsiyem linkedin'den arayın IK müdürü kimmiş şikayetinizi belirtin. cevap alamazsanız fransa'ya da yazabilirsiniz.

o veya başka bir şirketin siz ya da başkasını bekletmek kesinlikle hakkı değil.

insan olarak alıştığımız için patron ilah gibi görmeye kimisine garip geliyor şikayette bulunmak.
  • hakiki ssg  (11.03.19 16:20:13) 
pozisyon genel alım mı yoksa acil bir ihtiyaç mı hocam? acil ihtiyaç ise 1 hafta daha bekle sonra tacize başla, genel alım ise yani toplu işe alım dediğimiz olaysa hiçbir şey yapmadan bekleyin toplu alımların süresi uzun olabiliyor.


  • makarnavodka  (11.03.19 19:40:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.