[]

kulaklıkların geleceği konusunda bir soru

Merhaba,
Kullandıktan bir süre sonra bir tarafın sesi gitmeyen bir kulaklık yok mu şu hayatta?

Senelerdir boşa mı sinirleniyorum? Böyle bişey olmayacak herhalde hiçbir zaman. Kablosuz deneyeceğim şimdi, onun da ayrı problemleri vardır herhalde.
:(
sürekli mutsuz mu olacağım?

 
urbanears kransen kullanıyorum. 2 seneyi geçti hala sağlam. bu model satılmıyor ama sanırım artık, aynı markanın başka modeline bakabilirsin.


  • elorelia  (08.03.19 13:00:18) 
görüyorum ki ucuz mal alacak kadar zenginsiniz. şu yaşıma kadar kullandığım hiçbir kulaklıkta böyle bir şey yaşamadım. bozulanlar tamamen bozuldu, bozulmayanlardan bi kısmını arkadaşlarıma verdim, bozulmayıp kullanmadıklarım da evde boş boş duruyor.


  • washe  (08.03.19 13:01:52) 
sennheiser kullanıyorum garanti süresi içerisinde iki kere bozuldu ikisini de değiştirdiler. garantisi olan bir kulaklık tercih edin.


  • kablelvuku  (08.03.19 13:05:21) 
200 liraya 5 yil once aldigim kulakici hala tas gibi. dagda bayirda her yerde kullandim. ya saklamayi bilmiyorsun ya da en dandigini aliyorsun.


  • alperz  (08.03.19 13:05:53) 
Bu sorunu en son lisede kullandığım adi kulaklıklarda yaşadım. Yıllardır böyle bir sorun yaşamıyorum.


  • joker hakki  (08.03.19 13:25:50) 
2 yıl urbanears kransen kullandım ben de, 1 senedir de(belki daha uzun) rock zircon kullanıyorum(aliexpressten). İkisinde de böyle bir sorun yaşamadım. Urbanears'ta çok nadir jag kısmını döndürünce ses gidiyordu, garantiye verdim yeni kulaklık hediye ettiler hem de sıfırdan 2 yıl garantili.


  • nundu  (08.03.19 13:53:38) 
urbanears'ta da yaşadım, senheiser'da da (en iyi modellerinden olmayabilir). Bu cevaplardan sonra suçu kendime yazmalıyım diye düşünüyorum, daha nazik davranmalıyım belki.
Teşekkürler cevaplar için

  • neynep  (08.03.19 14:32:34) 
Evde Xiaomi Piston 3, Marshall, Urbanears, bütün telefonların orijinal kulaklıkları vs bir dünya kablolu kulaklık var hiçbiri böyle olmadı. Kablosuz olarak da Urbanears Plattan Adv var, Jays kulakiçi var. Bu saydıklarımın hiçbirinde sorun yaşamazsın tecavüz etmezsen.


  • bos gezenin bos ustasi  (08.03.19 14:34:39) 
urbanears alıyorum ok. @nundu gibi olumsuzluk sonrası memnun olan bir müşteri deneyimi bu kararı vermemi sağladı özellikle. (müşteri memnuniyeti araştırmacıları görsün diye yazdım :)


  • neynep  (08.03.19 14:34:41) 
Beats ve bose kullanıyorum. Beats 5. Yılını devirdi bose de 3. Yılında noise cancelling de var sıkıntı yok. Markadan markaya değişebilir bozulma olayi


  • monkey  (08.03.19 14:59:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.