[]

takım elbise alacağım

daha önce hiç giymedim. sevmem de. ama nişanım var mecburum yani. 170 boyum var. nasıl bir takım seçmeli? öneriniz var mıdır? papyon seviyorum nedense. papyonlu bir model olabilir. bu işlerden hiç anlamam. bütçe max 1000 tl




 
bence ucuza kaçın. zira masrafınız çok olacak. moda di centone'dan aldım ben dar kesim. gayet güzel.

imkan igs'den almak isterdim. oraya bakabilirsiniz. ankarada iseniz outleti var.
  • kablelvuku  (08.03.19 11:28:42) 
hafif slim fit bir takım elbise almanızı öneririm. dede takım elbisesi gibi olmasın mümkünse. istanbuldaysanız kadıköy çarşıda birkaç dükkan var, geçen sene 250-300 tl civarına gayet düzgün takım elbiseler vardı. bir de papyondan kaçının bence.


  • dunga  (08.03.19 11:42:05) 
hocam 1000tl'ye kadar gayet güzel takım alabilirsin.

geçtiğimiz sene abdullah kiğılı exclusive mağazasından 750 liraya canavar gibi takım almıştım. 1000 tl nişan takımı için iyi bütçe.

hatemoğlu ve kiğılı'dan aldığım takımları severek giydim.
  • datnet  (08.03.19 11:44:04 ~ 11:48:16) 
1. nişanlı adayınızın fikrini sorun.
2. bütçeyi açık etmeyin.
3. çok kilolu değilseniz slim modelleri tercih edin.
4. yelek ve kuşaktan uzak durun.
5. papyon iyidir, ama bence nişan yerine düğüne gideri daha fazla. nişanda kravat tercih edilebilir.
6. nişanlı adayının fikrini sorun, bütçeyi ona da açık etmeyin. tekrar kullanmayacaksanız, ne kadar ucuz sizin için o kadar iyi.
  • helenart  (08.03.19 12:36:02) 
nişan için papyon komik olur bence. kravat olmalı. bence nişanlınla beraber bak derim.


  • elorelia  (08.03.19 12:41:42) 
Damat tween e bak modelleri guzel


  • monkey  (08.03.19 12:52:43) 
Süvari, Altınyıldız gibi mağazalara bakın, çok para dökmeyin.
Papyon nişanda absürt durur, kravat kullanın kesinlikle.

  • aynabugusu  (08.03.19 13:39:57) 
artık kravat-papyon takmak şart değil, zıt renklere gidebilirsiniz, yerinizde olsam, puantiyeli beyaz gömlek + kiremit rengi ceket - açık gri pantolon yaparım, gelinin çiçeğinden de mendil cebine bir tutam alırsınız, sakal varsa kesmeyin yanak ve boynu temizleyin tamamdır. devir rahatlık devri.


  • firemanjonny  (08.03.19 16:51:30) 
Nişan içinse fazla para vermeden halletmeye bakın. 400-500 arasına bilindik bir markanın orta halli takımını alırsınız diye düşünüyorum. Altınyıldız, avva, kiğılı falan bakın mutlaka bulursunuz.


  • kraldan cok kralci  (08.03.19 16:56:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.