[]

arkadaşlar modem arıyorum çekim gücü güçlü.

evde bir tane var dbi yazmıyor üstünde. bende yenisini alacagım. 2 tane buldum birisi 2x5 dbi diyo birisi 2x6 dbi diyor. nasıl bunlar çekim gücü? işimi görür mü?




 
www.asus.com

bunu kullanıyorum. tipine özelliklerine bakınca dersin ki "oo tüm mahalleyi kapsar bu" işte o işler öyle olmuyor. wifi cihazları katı standartlarla sınırlandırılmış durumdalar. o yüzden istediğin ürünü al, çekim güçleri arasındaki fark çok çok az olur. işim gereği 50+ farklı modem vs kullanmış birisi olarak tecrübelerimle de bunu diyorum.

istersen 2x100dbi antenli al. çok ciddi bir değişiklik olmaz. çekimi kötü olan ve çekimi normal olan modem vardır. çekim gücü daha iyi/güçlü olan modem yoktur, normal olandan çok çok az daha iyi olan vardır ancak.
  • washe  (06.03.19 13:33:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.