[]

milli piyango'da hile iddiası videosu saçmalık değil mi?

eksisozluk.com

65 sayfa entry girilmiş 2 günde.

video şu 500 bine yakın izlenmiş birkaç günde: www.youtube.com

bütün video biletin tarayıcıdan bilgisayara aktarılmadan önce karalanmış olduğu varsayımı üstüne kurulmuş. iyi de kardeşim önce bileti tarayıp bilgisayarda saat kısmını karalamış olamazlar mı? ee o zaman 20 dakika boyunca anlattığın hiçbir şeyin geçerliliği kalmıyor? ki muhtemelen de öyledir. ben bir belgeyi bilgisayara aktaracaksam önce yalın haliyle aktarırım üzerinde karalanacak yer varsa bunu bilgisayarda yaparım yani kalemle niye karalayayım?

yani ben hiç ikna olamadım, anlatmış da anlatmış bir de. sizin düşünceniz nedir?

 
diğer kuponlara ne diyorsun?


  • prasinos  (03.03.19 21:01:38) 
Bilet resmi sitede yayınlanmış, aynı yöntemle siz de rengini değiştirebilirsiniz. Geçersiz olan bilete ikramiye çıkmış ve bunun bir hile olduğunun düşünülmesi normal.


  • dahinnotha  (03.03.19 21:08:00) 
@prasinos
hangi kuponlar?

@dahinnotha
geçersiz olduğunu nereden çıkardın? rengini niye değiştireyim? zaten diyorum ya bilgisayara aktarıldıktan sonra karalanmışsa rengini mengini değiştirmenin bir önemi yok o yüzden saçmalık diye.
  • kim bilir  (03.03.19 21:09:53) 
ya o değil de saatin üzerinin karalanmasının mantıklı bir açıklaması var mı? daha bu noktadan hile olduğu çok açık değil mi?


  • candide  (03.03.19 21:14:13) 
@candide

sebebi gayet basit; kazanan kişiyi korumak. saat ve dakika apaçık ortada olsa kazanan bayinin ya da çevredeki kameraların yardımıyla kazanan kişi tak diye ortaya çıkar.
  • kim bilir  (03.03.19 21:16:20) 
aynı bayiden aynı saatte oynanan iki kupon var, onun için karalanmış olamaz mı?


  • prasinos  (03.03.19 21:20:24) 
daha düne kadar niye böyle bir uygulama yoktu peki? o saatte oynayan kişiyi kameradan bulup yakasına yapışmak milletin yeni mi aklına geliyor?


  • candide  (03.03.19 21:31:05) 
Videoyu nerenizle izlediniz panpalar.

Sorun karalanmasi degil, sorun karalanmis izlenimi verilmis ama aslinda paintle oraya 2 kare konmus sonra keceli kalemle ustunden gecilmis. Ya da tam tersi yapilmis.

Adam bu harekete killanmis.
  • acemi  (03.03.19 23:11:23) 
O karalama bilgisayarla karalama gibi durmuyor. Oldukca biçimsiz. Bunu bilgisayarla yapabilir misin?


  • her giriste sifresini unutan adam  (04.03.19 00:27:52) 
sorun arkadaslarin dedigi gibi zaten. hem kalemle karalanmis hem de bilgisayarda paintvari bir sekilde yapilmis. diger kuponlarda ise sadece kalemle karalanmis.


  • tanaka  (04.03.19 06:11:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.