[]

Tutunabilecek tek bir dalım yok

Ailem var, ama kuru gürültüden ibaretler. Hiçbir zaman ihtiyacım olan sevgiyi vermediler bana. Maddi olarak iyi durumda olmamı sağlıyorlar, ama bazen açlıktan geberseydim de yine de mutlu olsaydım keşke diyorum.

İyi hissetmek için ne yapmam gerekiyor?


 
üstüne düşmediğim zaman bu kadar mutsuz olmuyorum, ama mutlu da olmuyorum.


  • dont eat me  (27.02.19 23:31:25) 
benzer soruyu bende sordum montla sıç cevabı gelmişti. bir süre sonra sallıyorsun merhaba merhaba de geç. imkanın varsa dünya turuna falan çık.


  • rhan  (27.02.19 23:31:44) 
O zaman sen de ağaç olmaya çabala.


  • dafaisss  (28.02.19 00:11:33) 
yeşilçam filminde yaşamadığımız için fakir ama mutlu olmak diye bi şey yok maalesef. zaten genel olarak mutlak mutluluk diye bi şey yok herkesin içini sıkan bi şeyler var bence o özendiğimiz küresel ünlülerin bile. sizin sıkıntınız da ailenizmiş (eğer yapabileceğiniz bi şey yoksa) bunu kabullenmek bi şey çözmese de belki bi tık daha iyi hissetirebilir


  • semaforo de medianoche  (28.02.19 00:15:22) 
Toplumsal bir durum bence bu. Sen aile içinde bunu mikro düzeyde yaşıyorsun. Kimse birbirini sevmiyor, en kötüsü artık kimse hiçbir şeye tahammül edemiyor. Hepimiz nasibimizi aldık. Donuklaştık mı , bencilleştik mi, artık bünyemiz el verdiğince savunma mekanizmamızı geliştirdik. Şimdi aynı evde yaşayan 3-4 kişi nasıl mutlu olsun asıl biri bana bunu açıklasın.


  • rakidabalikolsa  (28.02.19 01:31:39) 
Aradığın kişi olmaya çabala. Kendi aradığın insan rolünü başkası için doldurduğunda, sen de aradığın şeyi bulmuş olacaksın.


  • JohnOakley  (28.02.19 01:44:36) 
tinder da takıl.


  • hasmetizm 2046  (28.02.19 07:54:29) 
Kendi kendine yetmeyi öğrenmen gerekiyor.


  • pati  (28.02.19 08:03:37) 
Sorun sırf bende ya da benim algılarımda değil demişsiniz ya, aslında orada biraz haksızsınız. Mutlu olmayı sağlayan şeylerden biri de başınıza gelenler değil bunlara verdiğiniz tepkiler ve bunlara bakış açınızdır.

Genel olarak zor bir hayat süren Roman vatandaşlarımızı düşünelim. Çoğunlukla neşeli halleriyle bilinirler. Onların ailevi ilişkileri çok mu iyi sanıyorsunuz? Fakirliğe girmedim bile. Sizin bi de paranız varmış üstelik.

İşte bu yüzden psikoloğa gitmelisinizdir belki. Size perspektif kazandırması için. Olaylara refleks olarak geliştirdiğiniz olumsuz tutumu değiştirebilmeniz için.

Ayrıca mutluluk çok abartılıyor. Kısa süren ve gelip geçici bir ruh hali. Mutluluk yerine huzura odaklanmanız gerekiyor olabilir.
  • inawen  (28.02.19 12:20:01) 
psikolojik destek al, çözüm içimizde :)


  • kronik  (28.02.19 13:11:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.