[]

sırt çantası meselesi

Arkadaşlar, güzel bir sırt çantasına ihtiyacım var.
liseli gibi durmasın, profeşınıl iş insanı gibi dursun istiyorum,
hafif olsun istiyorum,
bilgisayar bölmesi de olsun istiyorum,

örnek olması için 2 çanta ekledim zaten istediğim gibi bulabildiklerim tek bunlar, biri samsonite, biri north face.
internette samsonite için ağır yazmışlar. 1000 liraya yakın fiyatı var. oha.
north face daha uygun ama liseliye mi kaçıyor acaba diye düşünüyorum.

bunlardan başka, şu markalara da bak diye öneriniz var mı? ve sizce 1 mi 2 mi?

i.hizliresim.com

teşekkürler

 
Kanken, doughnut veya herschel alırdım ben olsam.

Bunlar arasından 2 diyorum. 1 çok demode. Ama northface kadar spor alacaksan o zaman da thule'nin modellerine bakmalısın bence.
  • ekaterina  (27.02.19 05:19:17 ~ 05:20:13) 
1.şık 2.spor
Spor alacaksan bence de herschel, mi-pac de tatlı.
1.gibiler için de nine west, yargıcı, beymen, mudo, tommy, polo, gön vs. olabilir
  • artcilly  (27.02.19 08:06:18) 
north face borealis ve recon modellerini kullaniyorum. gunluk, kamp ve 1-2 gunluk yurtdisi seyahatlerde ikisi de isimi goruyor. dayanikli, hafif, su gecirmiyor, bircok bolmesi var ikisinin de. recon modeli kullanilan malzemeden dolayi daha cabuk kuruyor mesela ve hacim olarak biraz daha genis.

bunlarin kadin modelleri de var. malzeme ayni ancak boyutlar biraz kucultulmus dolayisi ile erkek modellerine gore daha hafif. eger north face gibi markalara bakacaksaniz modelleri sadece sekliyle degerlendirmeyin. kullanilan malzemeler, hacim, bel, omuz destekleri, canta icerisindeki gozler, laptop gozunun boyutu vs. gibi ozelliklerine bakin.

eger degerlendirme sadece gosterdigin 2 model arasindan olacaksa 2 diyorum. ancak bu modelde mesela su tasimak icin yan bolme yok. ayrica boyutlar kucuk oldugu icin laptopun boyutu onemli. 15" ve uzeri sigacagini sanmiyorum. samsonite modeli icin agir yazmislar diyorsun ama kac gram mesela? electra gordugum kadari ile 900gram.
  • a340  (27.02.19 08:17:10) 
şunlar güzel bak;

www.kaft.com
  • füt  (27.02.19 09:23:10) 
Kaft yazacaktım ben de ama her şeye kaft önerdiğim için kendimi satış elemanı gibi hissediyorum artık..

Bende postaci çantası var, memnunum baya. Sırt çantası da iyidir.

Bu arada ilk çanta çirkin bence, ikincisi fena değil.
  • nundu  (27.02.19 10:26:07) 
thule işini görecektir.


  • cay koy geliyorum  (27.02.19 12:43:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.