[]

herkese günaydın

nasıl kalktınız, nasılsınız

www.youtube.com


 
günaydın, yorgunum.


  • datnet  (20.02.19 09:00:24) 
Sana da günaydın.
Uyumuş olsaydım kalktım diyebilirdim. Uykusuz ve yorgunum.
youtu.be
  • Amaranta ursula  (20.02.19 09:04:56) 
Gunaydin. Her seyi kenara koyup bi sahilde biraz kafami dinlemek istiyorum şeklinde uyandim..

youtu.be
  • her giriste sifresini unutan adam  (20.02.19 09:18:11) 
günaydın turkiye! ve bütün dünya.

bugün hastaneye gitmedim, kendime izin verdim. yedi sularından beri uyanık bir vaziyette yataktayim. bir sürü şey okudum. belki tekrar tatlı bir uykuya dalarim veya çarşafın ayaklarima değişini hissetmenin ne kadar mükemmel olduğunu düşünürüm.
  • yuvarlanantencereninkapagi  (20.02.19 09:23:52) 
güneşsizlikten d vitamimine başlama kararı alarak başladım

www.youtube.com
  • füt  (20.02.19 09:25:05) 
Bir cift korkunc gozun karadelik gibi beni icine cekmesi sonucu kalktim, iyiyim. Siz nasilsiniz?

open.spotify.com
  • lamira  (20.02.19 10:18:30) 
herşeye rağmen iyiyim, işe biraz geç kaldım ama hiçbir şeyi umursamıyorum artık, üçüncüye zam konuşması yaptım yine pek umut yok, bikaç haftaya oğlum olacak inşallah bitek onu bekliyorum.


  • firemanjonny  (20.02.19 10:24:35) 
Günaydınlar. 8 civarı kalktım. Her şey 3 yıldır olduğu gibi boktan. 3 yıldır tam bu zamanlar diyorum ki hadi hayat bana bir doğumgünü hediyesi versin; hep de bu zamanlar tüm kapılar kapanıyor, emekler karşılıksız kalıyor. Ve uzun zamandır her sabah bunlar kafama hücum ederek uyanıyorum.

Bu sabah da öyle uyandım. Kahvemi içtim, spora çıktım, eve geldim tekrar uyumak istiyorum.

1-Neyse sağlık yerinde şükür diyelim, kalkmasak daha iyiydi tabii.
2-İyi demek adetten, bok gibi.
  • m3mphis  (20.02.19 13:25:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.