[]

Bakımlı kızlar orlayn mı :)

Göz çevresi yağ bezeleri için göz kremi arıyorum a dostlar. Senelerdir "yeaaa bi şey olmaz ne olacak krem kremdir" diyerek nemlendirici kremleri göz çevreme de sürüyorum. Fakat şimdi aynada dikkatlice bakınca ( neden öyle boşvermişsem kendimi ) bir sürü nokta, göz altı, üstü morluklar gördüm. Bir araştırma yaptım inceden Kiehl's önerilmiş fakat onun da 14 ml 178 lira 28 ml'mi hiç karıştırmıyorum işe. Yemeyip içmeyip bunu mu almalı, yoksa bu fayda segmentinde daha hesaplı ürünler var mı ? Yardım pls.

Sizleri seviyorum.


 
"Göz çevresi yağ bezeleri"

bu varsa kolesterolün yüksek demektir. yağı azaltırsan gidiyolar.
  • windows95  (10.02.19 01:43:19) 
daha yeni her şeyime baktırdım kolesterol değerlerim yüksek çıkmadı ki. üstelik yağlı beslenen biri de değilim.


  • halen  (10.02.19 01:46:51) 
onları erkek berberlei sıkıyor ya


  • oldumusimdi  (10.02.19 01:47:42) 
sıkılır mı ya bunlar:O :O şimdi bir deneyeyim dedim de hepsini sıkmak çin işkencesi demek.


  • halen  (10.02.19 01:51:23) 
kiehl's her cilt tipine uygun bi marka değil. denemeden almayın bana ço kötü alerji yapmıştı mesela ve yağ bezeleri oluşturmuştu.

yağ bezeleri biraz da beslenmeyle alakalı, biraz yediğiniz şeylere dikkat ederek de çözebilirsiniz.
  • amelie poulain  (10.02.19 01:55:57) 
yani senelerdir yüz kremini gözlerime de sürüyorum diyorum bunun dışında her şeyden olup buna hiç değinilmemesi ve bir allahın kulunun göz kremi önerisinde bulunmaması enteresan :)


  • halen  (10.02.19 02:00:08 ~ 02:03:39) 
Mümkünse doktora gidin cildiye bölümü bunun için var. Kozmetik ürünlerin %90 illüzyondur. Eski bir imalatçı olarak çok basit örnekler verebilirim . Yıllarca insanlara tüy dökücü olarak karınca yumurtası yağı (allah allah diyorum) satıldı içerik formik asit. Saç bakım ve dökülmeyi önleyici yağ karışımları diye hint yağı satıldı. Mucizevi göğüs büyütücü diye krem bazının içinde karabiber satıldı. Kozmetik , miş gibi yapma sanatıdır ;)


  • synax  (10.02.19 02:23:06) 
Nuka kusburnu cekirdegi yagı al en fazla 2 damla olacak sekilde yay.


  • galandar kostumu  (10.02.19 03:42:32) 
Yag bezeleri kozmetik olarak cozulecek bir sorun degil, benim kilolu zamanlarimda daha da cok vardi, kilo verdikten sonra oldukca azaldilar ama hala varlar.

Siz yag bezeleriniz icin doktora gitmelisiniz. Ayrica goz kremi olarak senelerdir sebamedinkini kullaniyorum. Ben oldukca memnunum. Kiehls inki, cok kuru ciltler icin cok cok yogun ve yagli bir nemlendirici. O sizin icin zaten uygun degil.
  • balpolen  (10.02.19 12:06:27) 
Yanlis urun kullanimina bagli da beze olusur. Kolesterol diyip kizi korkutmayin. Kac yasindasin? Anti aging kullan. Kiehl s iyi bie markadir hassas cildimde test edip onayladim yillar evvel. Su ara kullanmiyorum ama.


  • perfectum  (10.02.19 14:07:05) 
Ayrica 90% yuz kremini goze surdugun icin olusmus. Buradaki erkekler ne anlayacak ya? Bir de ahkam kesmisler.

Cok iyi bir dermatologa gitmeyeceksen de sana kimyasal bisey verecektir en iyi ihtimalle.

Derhal goze yonelik urun kullan. Kiehls in avokadolu goz kremi hem hafif yapida hem de sahane.

Ayrica goz alti bolgene sadece yuzuk parmaginla urun uygula
  • perfectum  (10.02.19 14:09:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.