[]

Windows 10 Satın Almak

Güvenilir ve uygun fiyatlı windows 10 nereden satın alabilirim?

www.yazilimbudur.com
Burası güvenilir midir?

 
www.microsoft.com
30tl'ye windows 10 olmayacağına göre... güvenilirliğine siz karar verin.

  • i dont know i dont care  (08.02.19 01:02:52) 
adını hatırlayamadığım bir developer programı vardı microsoftun, bir sürü ücretsiz lisans alabiliyor o kişiler; ucuz olmasının sebebi o. gerçekten lisans ama senin kullanımın için verilmiş bir lisans değil büyük ihtimalle, o yüzden şirket içerisinde filan kullanacaksan kullanmamalısın.

şirkette vesaire kullanılacaksa microsoftun kendisi ve resmi partnerlerinden satın alma haricinde dijital lisans olayına girme. n11 vb. yerlerde fiziksel olarak yollanan oem lisanslar var onları kullanabilirsin.
  • redlinetheturk  (08.02.19 07:22:37) 
merhaba, ben n11'den aldım çok ucuza.
tavsiye ederim.

edit: 1.5 senedir sorunsuz kullanmaktayım
  • manivela  (08.02.19 07:53:15 ~ 09:33:00) 
bill gates vakıf filan kurdu, hayır işlerine girdi belki affeder

dünyanın en çok kul hakkına sahip adamı ya adam

bu tip keylerin sözleşmesi farklı o açıdan telif hakkı sorunu var son kullanıcı için vicdan olarak yoksa her türlü çalışıyor
  • bir soru sorcam  (08.02.19 09:43:28 ~ 09:47:27) 
ekim 2017'de 45tl temmuz 2018'de de 15 tl'ye windows 10 pro lisansı aldım.

çevremden 3-5 arkadaşım daha benzer fiyatlara aldılar 2017 yılında. hepsi sıkıntısız çalışıyor.

bi süre sonra lisans deaktif olsa gram üzülmem, gider tekrar alırım. verdiğim para üzülebileceğim bir para değil.

şayet kişisel kullanım içinse pc düşünme al, hatta daha ucuza da bulursun. ama iş yeri vs ise sakata gelebilirsin belki de ondan emin değilim.
  • washe  (08.02.19 09:52:04) 
Evde kullanacaksan gidip lisansa 500tl bayılma, gittidiyor, n11 de vs satılan ofis ve windows keyleri çalışıyor.

Ben zamanında kinguin'den almıştım hala sıkıntısız kullanıyorum.
işyerinde durum farklı, olası bir şikayette windows için ceza kesmiyorlar ama lisanslı ürünü de en yüksek fiyattan almanı istiyorlar. (çoklu bilgisayar varsa görece düşük fiyatlı toplu lisanslama yapıyorlar)
  • kimlanbu  (08.02.19 13:07:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.