[]

istenmeyen bölümü 6. seneye uzatmak

şu an içinde bulunduğum durum.
ilk 2 sene eğlence , şamata geçip gitti, ilk 2 senedeki derslerin zorluk derecesi 2 ise 3. sınıfta bir anda zorluk derecesi 6’ya yükseldi, neyse dedim 3. sınıfa gelmişken bitireyim. alttan dersler kaldı falan 4. sınıf, 3. sınıftan da zorlaştı derken 1 sene uzattım, şu an 6. seneye uzatacağım gibi duruyor. bölümü istemediğimi 3. sınıf ortalarında iyice kavramıştım ve 1 sene daha okur gerekirse 2. üni, yüksek kovalarım diyordum ama bitmiyor!
yaz okuluna gidip 3 ders alıp daha da fazla uzatmamayı deneyeceğim ama moralim çok bozuk millet:( okul yüzünden istediğim şehirde yaşayamıyorum, 2. üni hayal oldu zaten:/ var mı benim gibi uzatıp bu ruh halini daha önce yaşayan birileri? varsa eğer tavsiyelerinizi, tecrübelerinizi(iyi/kötü fark etmez) dinlemeye ihtiyacım var. buradan yazmam diyen dm’den yazsın lütfen:/


 
Istedigin sehirde yasamana engel oluyorsa birak gitsin. Bir de mezun olunca is bulmana yardimci olacak mi? Yoksa birak gitsin X 2


  • hot potato  (05.02.19 02:22:43) 
1 yıl daha okuyup mezun olmak varken 5 yıllık çabanı hiçe sayıp okulu bırakmak yapabileceğin en saçma şey olur herhalde.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (05.02.19 02:36:44) 
Bölüm ne?


  • efx  (05.02.19 02:50:09) 
(git: 1336404) Geçen biri sordu benzerini. Mühendislik okuduğu için ve 2 sene içinde bitirme şansı olduğu için ben dahil çoğu kişi bırakmamasını önerdi.

Ben bırakmak istediğimde 4. senemdi ve 2-3 karışık derslerim vardı. 5te bitmeyeceği kesindi. Bana ailem ve çevrem bırakmamam konusunda öğüt verdiler. Üniversitenin formalite olduğunu, başka bölümde de aynı sorunlar olduğunu söylediler. Ben o yaştan sonra bırakmak ve yeni bir okula başlayıp derslere girmek zor geldiği için bırakmadım aslında.

Şuan oldukça mantıklı bir karar olduğunu görüyorum. Mühendislik yerine sıradan bir bölüm seçseydim iş bulmak ve yükselmek çok zor olurdu sanırım. Gerekirse 6'da değil 7'de bitsin. Eğer iyi bir bölümse bırakmayın.
  • the coon  (05.02.19 02:52:53) 
Okulda 4.senemdeyim 1 2 3 sınıfın ilk dönemleri 5 akts hariç tamam 1 2 sınıfın 2.dönemlerinden tan toplam 41 akts dersim eksik bu halde bile umutla ilk günkü aşkla olaya sarıldım bu dönem kendimi yormadan 40 akts verdim diğer dönem çok rahat 45 vermeyi planlıyorum okulun e kadar uzadığı değil bunu farkettikten sonra ne kadar başarılı olduğun önemli insan gerçekten döngüyü bir yerde kırıyor ve okul o noktadan sonra bitiyor.


  • ZetaStar1903  (05.02.19 04:50:19) 
Okulu uzatacağım belli olduğunda zaten sevmiyorum bırakayım diye düşünmüştüm ben de. Fakat çalışmaya başladım, bir yandan da okula devam ettim. Çalışırken biraz ısındım işe ve derslere. İyi ki bitirmişim. Özel sektörde çalışacaksanız çoğu iş için diploma hiç önemli değil, ama yine de bir diploma olması iyi oluyor.

Tavsiyem mesleğinizle bağlantılı ve ilginizi çeken bir alanda part-time iş bulabiliyorsanız çalışıp bir yandan da okula devam etmeniz yönünde.
  • perferil  (05.02.19 11:03:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.