[]

açık öğretim fakültesinde kaydı olanlar yüksek lisansta harç ödüyorlar mı?

soru başlıkta :(

edit: sorunun cevabı belli oldu, bağlı olduğunuz fakültenin ve ya enstitünün öğrenci işlerine teslim ediliyormuş oradan alıyormuşuz.


 
evet.


  • tabirimekruh  (04.02.19 22:50:56) 
Belki işine yarar diye yazıyorum, yüksek lisansı bilmiyorum ama önce aöf'ye kaydolup ardından örgün öğretim bir üniversiteye lisans için kaydolduğunda; sistem aöf'yi 1. üniversite örgün öğretimi de ikinci üniversite olarak görüyor ve senden hem aöf için hem de örgün öğretim için harç alıyor.


  • mete kudur  (04.02.19 22:53:16) 
peki harcı ödemeden kaydımı tamamlamam mümkün mü? kayıt için sadece 1 gün vermişler ve yarın. aynı gün içerisinde hem aöf kaydımı sildirmem hem de enstitüye gidip YL kaydımı yaptırmam zor olabilir.


  • theseachange  (04.02.19 23:01:41) 
bahsettiğiniz şey ilk kayıtsa harç ödemeden yaparsınız. Bahsettiğiniz kayıt ders kaydı ise, yapamazsınız sistem izin vermez. Aöf Bürosuna gidip kayıt sildireceksiniz. Hatta yöksis eşitlemesi yapmazsa üniversite, bir de aldığınız belge ile üniversitenin harç bürosuna gidip harcı kaldırtacaksınız.


  • tss  (04.02.19 23:11:54) 
sildirsen bile bu dönem çıktığı için aldılar bizden, harç silme olmuyormuş ama önümüzdeki dönem çıkmazmış.


  • ekaterina  (04.02.19 23:18:04 ~ 23:18:23) 
hmm o zaman önden aöf büroya gideyim ben iyisi mi :( teşekkürler hepinize arkadaşlar.


  • theseachange  (04.02.19 23:21:26) 
evet her dönem için 129 lira ödüyorsunuz hocam. aöf ile ilgisi yok olayın eğer önlisans ya da lisans okuyorsan aöf ya da örgün aynı zamanda yl yapıyorsan her dönem 129 çakıyor sana reyiz.


  • rahat ya  (05.02.19 00:18:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.