[]

Yabancılar hangi lokumu seviyor?

Merhaba, on gün içerisinde yurtdışına bir hoca ile görüşmeye gideceğim ve aklıma lokum almak gibi dahiyane bir fikir geldi. Bu yabancıların damak tadı bizden farklı, Avrupalılar hangi lokumu severler fikri olan var mı?




 
ben is arkadaslarima cesit cesit getiriyorum, ici fistikli disi hindistancevizli olan kapis kapis gidiyo, digerleri daha sonra yeniyo.


  • lamartin  (02.02.19 15:15:38) 
Güllü degil, güllülerden uzak durun.

Cifte kavrulmus bol fistikli, findikli olanlar yeniyor her turlu. Cok cok tatli olmayan, kaliteli lokumlardan goturun.
  • buf-e kür  (02.02.19 15:17:40) 
lokum da iyi bir seçim; ama en güzel tepkileri çikolatalı kestane şekerinde aldım. Arsızlık yapıp bir daha isteyenler, internetten sipariş veremez miyim diye soranlar


  • freedonia  (02.02.19 15:28:46) 
ben fıstıklı götürüyorum bayılıyolla


  • prasinos  (02.02.19 15:30:23) 
Çifte kavrulmuş fıstıklı +1 minik olanlardan. İncir dönerini de beğeniyorlar.


  • mekaniker  (02.02.19 15:34:45 ~ 17:16:15) 
Çok teşekkürler fikirleriniz için. Fındıklı fıstıklı küçük lokumlardan alayım. Kestane şekerinin iyisini bulabilirsem ondan da ilave ederim.


  • lab cat  (02.02.19 15:35:04) 
Bu tarz sorulara ayni cevabi veriyorum. Yaninda bir paket pismaniye goturun, karsilastiginiz tepkiye inanamayacaksiniz :p Acayip sevildi ve buyukce bir kismi lokumu biliyor ama pismaniyeyi bilmiyor.


  • evrim halkasi  (02.02.19 15:52:11) 
Dışı hindistan cevizli içi fıstıklı +1
Ayrıca pişmaniye +1
Pişmaniyeyi lokumdan daha çok sevenler oldu tanıdığım pamuklu şekere de benzediği için.
  • kozmosta bir nokta  (02.02.19 18:30:18) 
valla fiyatı biraz tuzludur ama şunu öneririm.
www.selamlique.com

  • belirsizlik  (02.02.19 18:44:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.