[]

Hangi dizilere başlayıp yarım bıraktınız?

Neye bağlıyorsunuz daha çok? Sürükleyicilik, senaryo, tempo düşüklüğü?




 
tekrara düşen, seyirciyi aptal yerine koyan ve gereksiz gizem kastıran dizileri bırakıyorum. the wire en sevdiğim dizidir ve inanılmaz düşük tempolu. hikayeyi anlatma ekseninde bir zaman tablosuna hep sadık kalınırsa eğer yavaş anlatılan hikayeler de pek değerli olabiliyor.


  • 0721079  (30.01.19 16:32:05) 
alcatraz ve the river rating kavgasına gitti ikisi de.yazık oldu :(


  • jactantia  (30.01.19 16:33:55) 
mr robot yarim bıraktığım bi dizi. Hoşuma gitmemişti senaryo. İşleyiş.


  • allanpoe  (30.01.19 16:34:57) 
en önemlisi senaryo bence. sürükleyicilik kişisinden kişisine değişiyor. güzel bir hikaye anlatılıyorsa en durağan en temposuz dizi de sürükleyici olabilir


  • isvicre rakisi  (30.01.19 16:34:58) 
Westworld, game of, şahsiyet, en ufak mantık hatasında bıraktım


  • olaylar olaylar  (30.01.19 16:40:04) 
Hayatimda basladigim tek dizi Dexter idi, onu da yarim biraktim. Baska bir diziye baslamadim zaten. 30 yasindayim hic duzenli dizi takip etmisligim yok.


  • stavro  (30.01.19 16:40:17) 
Breaking Bad'i 2. sezonun ortasında bıraktım. Hatta bi bölümün ortasında işim çıktı, bölümü yarıda bıraktım. Sonra dönmedim bi daha

House of Cards'ı 4. bölümde falan bıraktım. Aslında izlemeyi en çok istediğim dizilerden ama zaman ayıramadım hiç. Bi de 1 saat bölümlü dizilerde çok sıkılıyorum.

House'u 5. sezonda bıraktım sanırım. Onu da bitiricem bi ara muhtemelen ama ayrı bir üşeniyorum.

Bunlar dışında bi iki bölüm izleyip bıraktığım da çok dizi var. Sanırım çok oyun oynayan biri olduğum için izlemek sıkıcı geliyor artık, aşırı ilgimi çeken bi dizi değilse dikkat veremiyorum ve sıkılıyorum. Bölümlerin uzun olması da bi etken.

edit: şimdi hatırladm ezel'i 13. bölümde bıraktım. Zaten Kenan İmirzalıoğlu'nun rezil oyunculuğundan dolayı ilk bölümde bi bırakmıştım. Sonra o dönem çok işsiz olduğum için biraz şans verdim ama 13. bölümden sonra işim çıktı, ben de bi daha izlemedim.
  • nundu  (30.01.19 16:41:57 ~ 16:52:43) 
Leyla ile mecnun. 14. Bölüm zor bitti. Halbuki çok seviyorum karakterleri ve hikayeyi


  • mekhanik karpov  (30.01.19 16:46:22) 
Soğranosu yarıda bıraktım.Ulan sanki Bada Bingi ben işletiyotmuşum gibi tribe girdim.Zamnedersin Çete üyesiyim.Çetenin tüm stresi benim üstümde anadını satayım.


  • bardakigüneşgözlüğü  (30.01.19 16:48:13) 
westworld - çok berbat bir üslubu vardı, dünyanın en sıkıcı dizisi
altered carbon - beni içine çekemedi, çok şans verdim de sayılmaz buna
friends - birkaç bölüm dayanabildim, mizahı çok eski ve bayık
  • fragile lady  (30.01.19 16:50:13) 
game of thrones - george r.r. martin'in kitapları tükenip hikaye saçmaladığı zaman bıraktım. kaçıncı sezondu hatırlamıyorum. merak da etmiyorum, tamamen koptum.

breaking bad - 3. sezonun ortasında bir şey izleme fikrinden sıkılıp bıraktım. bir daha da dönmedim. kime söylesem dizi asıl 3'ten sorna efsaaneleşiyor, en güzel yerinde bırakmışsın dedi. bilmiyorum belki bir gün devam ederim.

westworld - 2. sezonun ortasında işin tamamen çorbaya döndüğü, kimin ne yaptığının belli olmadığı, her şeyin rastlantılarla çözülmeye başlandığı yerde bölümü bitirmeden bıraktım.

american gods - zaten sikko bir diziydi. bir gazla 3-4 bölüm izledim, bu ne lan diyip bıraktım.

friends - yemek yerken izleyeyim dedim ama hem 90'lar mizahı günümüzde bayat geldiği, hem de kahkaha efektlerine dayanamadığım için ilk sezondan sonra izlemedim. bir de jennifer aniston'u şu anda sevmeme rağmen o zamanki oyunculuğu kötü geldi. ross'u oynayan eleman da gözüme çok battı.
  • sir gawain  (30.01.19 17:06:00 ~ 17:09:49) 
yarım bırakıp hatırladıklarımdan mr. robot, better call saul, da vinci's demons var. sarmayınca bıraktım. son zamanlarda pek dizi de izlemiyorum zaten.


  • spirit crusher  (30.01.19 17:07:50) 
lost - ilk sezonun son bölümünü izlemeden bıraktım. hiç sarmadı.

game of thrones - kitaplarını okumuştum. dizi kitaptan kopup bozulunca bıraktım. kaçıncı sezondu bilmiyorum.

house - 4 ya da 5 sezon izledim sanırım. sıktı, o nedenle bıraktım.

criminal minds - gideon gittikten sonra çok dayanamadım bıraktım.

bones - ilk sezonunu izledim devam ettiremedim.

bull - 3. sezonun birkaç bölümünü izleyip bıraktım, tamamen zaman kaybına dönüştü.

big bang theory - kaçıncı sezonda bıraktım hatırlamıyorum, yıllar oldu. çok baydığı için bıraktım.

breaking bad - 4 ya da 5 bölüm izleyip bıraktık. neden bıraktık bilmiyorum. belki tekrar başlarız.

it's always sunny in philedalphia - sevdiğim halde çok gürültülü olduğu ve kafam kaldırmadığı için 3. sezonunda bırakmıştım. geçenlerde tekrar başladık. 12. sezona geldik. hala çok gürültülüler ama benim psiklolojim daha iyi olduğu için rahatsız etmiyor.

doctor who - bırakmadım. bırakmayı da hiç istemem. ama son sezonu zorla izledim. 2 sezon daha böyle devam ederse devam edemem sanırım.

chuck - nerede bıraktığımı hatırlamıyorum. ama o da baydığı için bırakmıştım.

american gods - aslında bırakmadım. ancak izlerken yeterli özeni gösteremediğim için ve haliyle ayrıntıları kaçırdığım için ara verdim. baştan başlayacağım. ama evet, kitabı okumayanlar için oldukça karışık ve abuk görünüyor dizi. 4 bölümünü izlemişimdir.

bunlar dışında bilimum csi, ncis vb dizileri 3-4 sezon sonunda bırakmışımdır.

kim bilir daha hatırlamadığım kaç tane dizi var böyle bıraktığım.
  • the end of time  (30.01.19 17:37:35) 
dark o kadar boktan bir diziydi ki yarım bıraktığım ilk dizi olmaya hak kazandı.


  • excalibur35  (30.01.19 17:42:10) 
Casa papel - çabuk baydı

Mr. robot - sacmaladi

Punisher - 1. Sezon süperdi ama ikincisi gereksiz. Rüyalar falan ne yapmak istediklerini kendileri de bilmiyor gibi geldi. 4 bölüm ancak izleyebildim

How I met your mother - friends kopyası olduğu için taklitlere bir yerden sonra dayanamadım

Heroes - 1. Sezonu mükemmel olup sonra saçmalayan dizilerden

Prison Break - uzattıkça uzattılar. Duydum ki bir sezon daha çekmişler. Bravo doğrusu.

Game of thrones - kitapları okumuş birisi olarak hiç alakası kalmadığı için anlamsız buldum bıraktım. Tabi aşırı dozda feminizm propagandası yapılması da etkili oldu.
  • zoghurt  (30.01.19 18:08:03) 
durham county - ikinci sezonun ortasında bıraktım.
prison break - ilk sezondan sonrasını izlemedim.
chuck - son sezonu izlemedim.
  • inheritance  (30.01.19 21:38:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.