[]

Özel hayatı sorunlu çalışan

Patron olsaydınız özel hayatındaki sorunlar nedeniyle bir çalışanı gönderir miydiniz? Genç ve potansiyelli bir çocuk üstelik çabuk öğreniyor. Ancak evli olmasına rağmen çapkınlığı, gece hayatı, içkisi, kumarı, ailevi sorunları vs dillerden düşmüyor. İş arkadaşlarıyla arası iyi, saygısızlığı disiplinsizliği yok ve henüz ters bir şey de gelmedi kulağımıza. Şu ana kadar işine yansıyan sorunlar ara sıra uykusuzluk, evine uğramadığı zamanlar traşsız gelme, buruşuk kılık-kıyafet gibi minimal düzeyde.




 
Bir müddet beklerdim.
Isine yansitmiyorsa ya da isyerinden kadinlari rahatsiz etmedigi sürece sorun olmazdi.

  • chitosan  (30.01.19 13:06:14) 
Daha önce uyardınız mı? Tepkisi nedir?


  • kablelvuku  (30.01.19 13:07:34) 
size ne arkadaş adamın özel hayatından demezler mi? işini yapıyorsa, çalıp çırpmıyorsa, ofiste sıkıntı çıkartmıyorsa bırakın çalışsın. kimin kimi düdüklediği ne zamandır diğerlerini ilgilendirir oldu?


  • dertli gönüllere giren işte benim zeki müren  (30.01.19 13:12:38) 
Sorunlar işi ve işleyişi aksatacak düzeye gelirse gönderirdim. aksi halde kimseyi ilgilendirmez. yine de bir ön konuşma yapardım uyarı niteliğinde, dillerden düşmüyor diyorsunuz çünkü.


  • veritaslibertas  (30.01.19 13:13:19) 
İşini etkilemeyen bir durumsa ne beni ne de başkasını ilgilendirirdi yaptıkları. O yüzden iş disiplinine uygun davranması konusunda uyarır (tıraş, uykusuzluk) bunun haricinde bir şey yapmazdım.


  • monogram  (30.01.19 13:14:55) 
@kablelvuku Hatalarını kabul ediyor, işine de yansıtmayacağının sözünü veriyor ama aynen şimdiki gibi devam ediyor :)


  • iwasbornonamountainside  (30.01.19 13:15:09) 
Minimal düzeyde olan şeyler sayılan “kötü alışkanlıkları” olmadığı zamanlarda da olabilir.
Tabii sürekli olmamak kaydıyla anlayışla karşılamak lazım. İnsan her gün aynı enerjide olamayabiliyor.

İşine yansıttığı bir şey yoksa göndermeyi düşünmek yanlış olur.
Özel hayatında yaptıkları kimseyi ilgilendirmez.
  • mutekebbir  (30.01.19 13:15:58) 
ben patron olsam böyle biriyle çalışmak istemezdim açıkçası. saatli bomba gibi bir tip, ne zaman ne yapacağı belli olmaz. su testisi kırıldıktan sonra yapılan müdahalenin bir anlamı yok.


  • prasinos  (30.01.19 13:41:56) 
Prasinos+1
Benimki biraz da tecrübe, bu tür insanlar zaten iş yerinde de uyumsuz oluyor gördüğüm kadarıyla. Şimdilik iş arkadaşlarıyla arasında kötü bir şey yok demişsin ama eli kulağındadır. Kendine saygısı olmayanın kimseye olmuyor. Bakınız aynı evde yaşadığı karısı dahil.

  • windows95  (30.01.19 13:47:00) 
Bir noktadan sonra patlar ve gondermek zorunda kalirdim muhtemelen.


  • stavro  (30.01.19 13:52:42) 
bizim şirkette de vardı böyle bi tip. 6 ay tuttular sonra dayanamayıp kovdular.


  • kablelvuku  (30.01.19 13:53:39) 
patronum ve işi etkilemediği sürece ne bok yerse yesin bana ne. işi etkilerse önce konuşur uyarır, yardımcı olmaya çalışırım sonra gönderirim.


  • scudman1  (30.01.19 13:56:29) 
Bunu adamın özel hayatından size ne?!!? sığlığına indirmek ne kadar saçma. O adam işini iyi yapıyor olabilir patron sonuçta hayır kurumu değil istediği koşulları sağlayan çalışanla çalışmakta özgür. Hem işini iyi yapan hem de düzenli bir hayatı olan çalışanı olsun istiyor olabilir. Tercih etmezdim öyle biriyle çalışmayı ama patron-çalışan olaylarına çok uzağım net bir şey söyleyemeyeceğim o yüzden.


  • pastörizesüt  (30.01.19 13:58:32) 
çalışanlarda maddi özgürlük olsa suratının ortasına kafa yiyecek patronlar, fukarayı bulunca her şeye karışıyor ya, hastasıyım. sorsan hepsi mükemmel idareci zannediyordur kendini. bu dediklerinin hepsini patronlar müdürler de yapıyor istediği zaman.


  • hasmetizm 2046  (30.01.19 14:02:29) 
Böyle tiple çalışmak zordur. Asla beklenen performansı alamazsın. Bir de bir insanın yaptığı işe veya ailesine bağlı olması farklı şeyler değildir. Bir yerden sonra zarar ziyan. Eninde sonunda göndermek zorunda kalacağım için en başından yollardım.


  • rakidabalikolsa  (30.01.19 14:22:59) 
Bu durumları işine yansıtmıyorsa göndermezdim, ancak şirkette kilit pozisyonlarda olacak biri değil. Yükselmesine engel.


  • SiyamkedisiZorro  (30.01.19 15:26:56) 
Yani evli ve cocuklu aile babasi olmayanlar is bulamasin. Cok yanlis bir dusunce bence. Bir gun bosanirsan ne olacak. Hemen kovulacak misiniz


  • Traveller  (30.01.19 16:18:39) 
kov abi kov. senin gibi kendini ilgilendirmeyen detaylara takılan yöneticilerle çalışıp ömrünü törpüleyeceğine biraz çile çeksin ama doğru bir yönetici bulsun. tüm dünyada doğru yöneticilik nasıl olur diye herkes bas bas bağırıyor, linkedinlerde makale üstüne makale paylaşılınıyor ama hala mum gibi çalışan isteyen var. para verdin diye hayatını mı satın aldın elemanının?


  • 0721079  (30.01.19 16:21:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.