[]

İş bulmada sertifikanın önemi(dijital pazarlama)

Selam,

Uzun zamandır iş arayan bi yakınım soruyor.
Kendisi daha önce hiç çalışmadı. Dijital pazarlama alanında kendini geliştirmeye çalışıyor. İş başvuruları da yapıyor ancak olumlu dönüş alamadı henüz.

Sizce dijital pazarlama ile ilgili bi eğitime gidip (ücreti 3-4K) oradan aldığı eğitim ve sertifika ile bir iş bulabilir mi? İş bulmak için faydası olur mu?

Tecrübeli arkadaşların yardımını rica ederiz.

Teşekkürler

 
%10-15 arasında etkisi olur. Ha bu dediğimde junior pozisyonu için. sırf o sertifika için işi alabileceğini pek sanmam. bu arada o eğitimlerin hepsine gittim neredeyse genelde yüzeysel anlatılan eğitimler oluyor, e ik'cılarda bunu bildiği için en fazla %10-15 olur. kanımca.


  • hlt1985  (30.01.19 11:27:43) 
sektörün içinden biri olarak söylüyorum hayır etkisi olmaz. orda anlatılanların daha fazlasını kendi kendine öğrenebilir. yada para vermeden stajyer çalıştırmak için can atan ajanslar var. hem hamallık yapar hem de birazda olsa iş öğrenir.


  • scudman1  (30.01.19 11:31:57) 
bence online eğitimlere katılsın coursera edx vb. orada isterse sertifikayı ücret ödeyip alabilir ya da ücret ödemez ama program vs öğrenip kendini yetiştirir. boşuna vermesin o kadar parayı digital marketing alanında çok daha iyi eğitimler online halihazırda var. hem o platformlarda burs imkanı da var.


  • windymimas  (30.01.19 11:44:56) 
hiç çalışmadıysa bir etkisi olmaz. alırlarsa ucuz maaşa başlar. güzel bir kızsa işi biliyor gibi konusursa duruma göre değişir.


  • koela  (30.01.19 12:26:41) 
uluslararası bilinen kurumlar dışında alınan sertifikanın geçerli olmaz kanımca.


  • yazsamromanolur  (30.01.19 13:13:53) 
Facebook ve google'ın ücretsiz online sertifikalarını alsın. 3-4 K Para ödemesin bu işlere. Bi de DM'den bana mesaj atsın, iş var :)


  • al-se  (31.01.19 11:06:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.